Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Miten sähköiset hiukset saa aisoihin?

02.12.2010

452 3

Pakkasukon puraisut, tuimat tuulet, lumituiskut, lämpötilojen vaihtelut, pipot ja myssyt… Hiukset ovat sähköiset, itsepäiset, kuivan oloiset ja päänahkakin kiukuttelee. Talvi todella koettelee tukkaa, joten nyt on aika panostaa pääasiaan.

Saattaa olla, että hiuksesi tarvitsevat terapiaa monessa hoitovaiheessa. Kun siis kokoat talvitukan selviytymispakkausta, kiinnitä huomiota erityisesti tuotteiden koostumukseen ja laatuun. Tehokkailla mutta kevyillä tuotteilla kutrit pysyvät ilmavina. Hiustenhoito voi olla nautinto kaikille aisteille, joten kiinnitä tuotteen rakenteen lisäksi huomiota tuoksuun.

Aloita jääräpäisten kutrien taltuttaminen jo ennen kylpyhetkeä. Tippa hoitavaa öljyä takaa tukalle lempeän pesun. Muun muassa Kérastasella on monitoimiöljy, jolla voit hemmotella hiuksia eri hoitovaiheissa. Elixir Ultime toimii sekä jätettävänä hoitoaineena että viimeistelytuotteena. Tehotipat silottavat sähköiset suortuvat kiiltäviksi ja antavat niille suojan talven tuiskuja vastaan.

Muista hellävarainen pesu. Valitse sulfaatiton sampoo, joka sopii erityisesti värjätyille hiuksille. Käytä pesuainetta niukasti ja vaahdota vain hiusten tyveä. Huuhtele huolellisesti haalealla vedellä. Painele vesi lempeästi pehmeään pyyhkeeseen. Näin hoitoaine pääsee vaikuttamaan syvälle hiukseen eikä valu viemäriin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kurittomat, karheat suortuvat kaipaavat usein lisäannoksen kosteutta ja vahvistusta. Hiuksiin jätettävä hoitoaine ravitsee kärsineitä latvoja ja tekee tukasta pehmeän ja helpommin muotoiltavan. Huonokuntoisille kutreille ja ympäriinsä lentävälle, supersähköiselle tukalle voi antaa hoitoa paikallisesti myös pesujen välissä.

Muotoilutuotteet ovat tärkeitä pörröpään kesyttäjiä. Talvitukan unelmatuote lupaa estää sähköistymisen ja antaa suojaa. Jos samasta putelista saa myös tuuheutta ja sileyttä, kannattaa napata se kaupan hyllyltä mukaan.

Vinkki: Pursota hieman muotovaahtoa hiusharjaan ja käy sähköiset suortuvat läpi.

452 uusi

Sulfaatiton L’Anza Healing Smooth Glossifying Shampoo taistelee pörröjä vastaan, 34,50 e/300 ml.

Davines Essential Hair Care Nou Nou Pak -hiusnaamio on oiva talvitukan korjaus- ja suoja-aine, 26 e/250 ml.

Kérastase Elixir Ultime on ylellinen ja monikäyttöinen kauneuseliksiiri, 32 e/125 ml.

452 2

Pörrötukan laittaa aisoihin Wellan Moisturuzing Leave-in Balm, 17,90 e/150 ml.

Wellan kevyt hoitosuihke on takkutukan pelastaja. Detangling Spray 17,90 e/150 ml.

Straight Sexy Hair Smooth & Seal Aerated Anti-Frizz & Shine Spray on koostumukseltaan kevyt ja sisältää kosteussuojan, 23 e/250 ml.

Sim Forme 4U Styling Mousse lupaa taltuttaa sähköiset suortuvat, 18 e/300 ml.

Tilaa Elle

Seuraa Elleä