Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Helsingin parhaat kampaamot

25.04.2013

Ellen toimitus listasi suosikkikampaamonsa.

Helsingin parhaat kampaamot

Dynastia

Uuteen osoitteeseen Kaartinkaupunkiin muuttanut Dynastia on kuin vanhanajan hiussalonki modernilla tvistillä. Kaikessa on panostettu laatuun: asiakaspalvelussa, tuotteissa ja miljöössä. Kampaamopalveluiden lisäksi voit varata ajan meikkiin. Henkilökunta on ajan hermolla, joten täältä lähdet ulos tyytyväisenä. Omistaja Taavi Vuokkovaara on tehnyt upeita kuvauskampauksia myös Elleen.

http://www.dynastia.fi, Fabianinkatu 13

Helsingin parhaat kampaamot

Loisto

Trendien aallonharjalla ratsastavat Loiston kampaajat ovat valmiita ideoimaan aina uuden säväyttävän tyylin. Kansainvälisillä muotiviikoilla ja lehtien muotikuvauksissa työskentelevät ammattilaiset ovat aina askeleen edellä. Aika kannattaa varata reilusti ennakkoon, sillä nämä kampaajat ovat suosittuja. Loiston kampaaja Mikko Vainio pitää myös omaa tyyliblogia.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Myös muut kampaajat ovat ahertaneet kansainvälisillä muotiviikoilla näytöskampaustiimeissä Lontoota ja Pariisia myöten. Hyvä kahvikone ja rentouttava tunnelma kruunaavat kokemuksen.

* Loisto, Korkeavuorenkatu 10

QHAIR-1

Helsingin parhaat kampaamot

Q Hair

Q Hairin kampaajat ovat vastanneet muun muassa Huippumalli haussa -, X-Factor- ja Idols-televisiosarjojen hiuksista ja meikeistä. Rento porukka toivottaa asiakkaan aina tervetulleeksi.

Kampaaja Anni Sirviö on kouluttautunut ekokampaajaksi ja loihtii värejä muun muassa pakurikäävästä, nokkosesta ja sitruunasta.

* Q Hair, Uudenmaankatu 16-20

Helsingin parhaat kampaamot

Helsingin parhaat kampaamot

Noir Concept

Jos olet perso elämyksille ja haet kampaamostakin muuta kuin kliinistä valkoista pintaa, Noir Concept voi iskeä sinuun. Kampaamoon mennään sisään viinibaarin kautta. Mikäs sen kätevämpää kuin jättää kumppani tai ystävä viinibaariin ja käydä laitattamassa hiukset kuntoon. Kampaamo on yhtä elämystä sisustuksensa, musiikkinsa ja palvelunsa ansiosta. Värin vaikuttaessa voit nauttia cappuccinosta tai vaikka viinistä. Luksusta!

* Noir Concept, Kalevankatu 6

Helsingin parhaat kampaamot

Peili Hiussali

Vaikka itse kampaamotila on vaihdellut viime vuosina, tutut kampaajat pysyvät. He laittavat peliin aina myös oman näkemyksensä. Plussana rauhallinen ja valoisa miljöö. Peili on vakiinnuttanut paikkansa Helsingin laatukampaamoiden joukossa. Täällä voit rentoutua myös vaikkapa pelkässä hiustenhemmotteluhoidossa.

* Peili, Fredrikinkatu 16

Helsingin parhaat kampaamot

Konst Hair & Gallery

Hiussalonki Konstin sisustus on minimalistin mieleen. Lattiat ovat puuta, kalusteet pelkistetyt ja seinillä on esillä vaihtuva taidenäyttely. Paikan omistaa mukava ja taitava Antti Haakana, ja tunnelma on hänen näköisensä: yhtä aikaa lämmin ja todella pro. Konst on Sassoon Partner -salonki, joten käytössä ovat Vidal Sassoonin ihanantuoksuiset tuotteet. Täällä toivot, ettei kampaaja pidä kiirettä, sillä muoti- ja sisustuslehtien valikoima on kaupungin paras.

*http://www.konsthair.fi, Uudenmaankatu 7

Juttu on päivitetty 10.6.2016

Lue myös:

10 tapaa: päivitä kauneusrutiinit

10 keinoa kasvattaa pitkät hiukset nopeasti

11 asiaa, joita et tiennyt muotiviikoista

 

Ellen toimitus
Kuvat Tommi Mäntysalo
Tilaa Elle

Seuraa Elleä