Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

6 vinkkiä, joilla löydät itsellesi täydelliset korkokengät

07.10.2015

Ovatko mustat vai nudet korkokengät käyttökelpoisimmat? Lue, niin tiedät.

Shoppaa iltapäivällä

Sovittele korkokenkiä mieluiten iltapäivällä. Kun jalkasi ovat jo valmiiksi väsyneet ja turvonneet, päädyt kenkäpariin, jossa jaksat hymyillä vielä matkalla taksitolpalle.

Unohda megatarjoukset

Halvat korkokengät eivät yleensä ole löytö, sillä ne nuhjaantuvat nopeasti. Jätä kauppaan tekonahka ja muut edullisille kengille tyypilliset materiaalit. Tekonahkakengät eivät ole mukavat, eikä ahkerakaan käyttö tee niistä sellaisia.

Mieti tarpeesi ja tyylisi

Mikäli käytät korkokenkiä kesähäissä kerran vuodessa, pärjäät yksillä laadukkailla nahkakengillä. Järkevä ostaa mustan, teräväkärkisen klassikkomallin.

Toinen käyttökelpoinen värivaihtoehto on nude eli ihonväri, joka saa aikaan säärtä pidentävän näköharhan.

Jos sen sijaan tiedät, että juhlit aina mustissasi, miksi et satsaisi leopardikuosisiin korkoihin tai strassilla koristeltuihin alelöytöihin? Ne jalassa pikkumustasi on heti kiinnostavampi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Älä uhraa mukavuutta

Pehmeä nahka hakkaa aina hiertävän kovat reunukset. Jos päkiäsi alkavat uikuttaa koroissa kulkemisesta, valitse malli, jossa on hillitty korokepohja.

Pidä hyvänä

Huolla korkokenkiäsi. Sujauta kenkiin lestit, kun et käytä niitä. Kiillota ja harjaa säännöllisesti ja uusi korkolaput suutarilla.

Muista netissä

Kun shoppailet verkkoputiikeissa, keskity kenkävalmistajiin, joiden lesti on sinulle tuttu.

Tilaa Elle

Seuraa Elleä