Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

5 x kevään hittifarkut

14.03.2016

Korkea vyötärö ja klassinen pesu, siinä kevään hittifarkkujen muistilista.

Viime vuonna alettiin puhua normcore-trendistä. Sen jälkeen keskisiniset, hieman löysähköt farkut ilmaantuivat jokaisen katumuotitähden ylle. Tässä olennaisimmat pointit hittifarkkujen valintaan.

 

acne

Patti Bleached Vintage 230e, Acne Studios.

Trendikkäin farkkumalli

Kultainen yhdistelmä: istuva vyötäröltä mutta hieman väljä reisistä. Trendikkäin farkkumalli ei nuole jokaista kropan kurvia näkyviin. Acne on ajankohtaisuuden takuu.

cos

Dropped Crocth, 69 e, Cos.

Oikea materiaali

Hittifarkkuja ostaessa yksi tärkeä kriteeri on denimkankaan paksuus sekä elastaanin ja puuvillan suhde. Laadukkaissa pillifarkuissa on yleensä 98 % puuvillaa ja 2 % elastaania. Aavistuksen löysemmät farkut voi ostaa sataprosentisesti puuvillaisina. Kokeile: Cosin farkkuja, joiden denim on paksua ja kestävää.

filippa

Retro Blue 165 e, Filippa K.

Hyvä pesu

Kulutusten kanssa kannattaa olla varovainen. Laadukkaat kulutukset oikeassa kohdassa hoikentavat jalkoja ja saavat farkut näyttämään kolmiulotteisemmilta. Varo kuitenkin liian jyrkkää eroa kulutetun ja kuluttamattoman kohdan värisävyissä: se tekee farkuista vanhanaikaisen näköiset.

Näissä Filippa K:n farkuissa on luonnollisen näköinen kulutus. Täydellinen pari valkoiselle kauluspaidalle.

lita

Lita Indigo Fray 260 e, Acne Studios.

Ihanimmat yksityiskohdat

Hapsut ja itse leikatut lahkeet tekevät farkuista mielenkiintoiset. Repsottavat reunat ovat iso juttu tänä keväänä paitsi farkuissa myös muissa vaatteissa. Nämä Acnen farkut näyttävät siltä kuin niitä olisi käytetty pitkään.

neverdenim

Staright Milla 64,95 e Never Denim.

Kestosuosikki

Suora lahje näyttää raikkaalta esimerkiksi nilkkaa nuolevien sukkasaappaiden kanssa. Bik Bokin Never Denimit ovat ketjuliikefarkkujen parhaimmistoa. Kangas on kestävää ja paksua, ja mallit aina ajassa.

Tuotevalinnat Emilia Laitanen
Tilaa Elle

Seuraa Elleä