Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kaupallinen yhteistyö

Tämä kasvonaamiosarja hoitaa räätälöidysti ihon eri alueita!

06.04.2017

Poskipäät ovat kuivat ja otsa vaatii kosteutusta, mutta T-alue on epäpuhtauksiin taipuvainen – kuulostaako tutulta? Ratkaisu ihonhoitoon on multimasking.

Ihonhoidossa on jo pitkään huomioitu erilaiset ihotyypit. Harvalla iho on kuitenkaan samanlainen koko kasvojen alueella, vaan eri alueet saattavat vaihdella ihotyypeiltään suurestikin. Silti käytämme usein yhtä tuotetta koko iholle.

Hoitamalla kasvojen eri ihoalueita niiden vaatimalla yksilöllisellä tavalla saat ihostasi kauniin tasaisen ja hyvinvoivan.

Mitä on multimasking-tekniikka?

Multimasking-tekniikassa erilaisia kasvonaamioita käytetään kasvojen eri alueiden ihotyypin ja ihon kunnon mukaisesti. Tekniikka on ollut perinteisesti kosmetologien käytössä etenkin sekaihon hoidossa. Multimasking tarjoaa todellista täsmähoitoa kasvojen ihon vaihteleviin tarpeisiin.

Kasvojen alueet jaotellaan ihon kunnon mukaan

Multimaskingissa iho jaotellaan tyypillisimmin kolmeen osaan: T-alueeseen, poskiin ja otsaan. Jaottelun voi tehdä yksilöllisemminkin oman ihon kunnon mukaisesti. Kannattaa ottaa huomioon, että ihon kunto ja tarpeet saattavat myös vaihdella eri ajankohtina, esimerkiksi vuodenaikojen mukaan.

Testissä: L’Oréal Paris Pure Clay -savinaamiot

Tänään testasin L’Oréal Parisin uudet Pure Clay -savinaamiot multimasking-menetelmällä. Kokeilin savinaamioita kolmelle ihoalueelle.

1. Mustapäät T-alueen kiusana

T-alue tarkoittaa kasvojen keskiosaa, joka kattaa otsan keskiosan, nenän ja leuan. T-alueelle kannattaa usein valita naamio, joka puhdistaa ihohuokosia. Sen kiusana ovat usein mustapäät, epäpuhtaudet ja laajentuneet ihohuokoset.

L’Oréal Paris Pure Clay Glow mask lupaa puhdistaa ihoa, poistaa talia ja luoda hehkua ilman kuivuudesta johtuvaa kiristelyä käytön jälkeen.

Levitin naamion niihin kasvojen kohtiin, jotka keräävät finnejä ja mustapäitä. Olen koko ikäni kärsinyt enemmän tai vähemmän epäpuhtaasta ihosta. Niin pienempää mustapäätä kuin isompaakin finniä puskee lähes viikoittain etenkin poskipäiden alle; alue on ollut ongelmakohtani teini-iästä asti.

Tuotteen koostumus ja tuoksu olivat miellyttäviä. Vaikutettuaan kymmenen minuuttia naamio kuivui mustasta harmaaksi. Pesun jälkeen olisin voinut vannoa, että mustapäitä oli alueilta kadonnut johonkin. Ihoa ei kiristellyt ja iho näytti puhtaammalta ja raikkaan hehkuvalta. Olin positiivisesti yllättynyt.

2. Rasvoittuva otsa

Otsan iho voi usein olla rasvainen ja epäpuhtauksiin taipuvainen. Syväpuhdistava ja talia poistava naamio on tällöin hyvä valinta.

Levitin L’Oréal Paris Pure Clay Purify mask -naamion otsan alueelle, sillä otsan iho kerää minulla rasvaa ja talia. Kymmenen minuutin vaikutusajan jälkeen keveän eukalyptuksen tuoksuinen ja viilentävä naamio oli kuivunut. Naamion pesun jälkeen otsan iho oli raikkaamman näköinen ja mattapintainen.

Syväpuhdistavat naamiot usein kuivattavat ihoani. Yllätyin, ettei ihoani kiristellyt tämän naamion käytön jäljiltä lainkaan.

3. Poskien ohut ja herkkä iho

Poskien iho on usein herkkä, ohut ja kaipaa hehkua. Kukapa ei haluaisi kauniita hehkuvia poskipäitä? Hyvä valinta on hellävarainen naamio, joka ei kuivata.

Levitin punertavan ja pieniä kuorivia rakeita sisältävän L’Oréal Paris Pure Clay Exfo mask naamion poskipäille ja kasvojen reunaosiin. Poskipäille hehku on tervetullutta, ja jostakin syystä ihoni lähellä hiusrajaa hilseilee, eikä siksi ehkä kaipaa syväpuhdistavia tuotteita.

Lisäpisteitä naamio saa ehdottomasti siitä, etteivät sen kuorivat rakeet ole mikromuovia, vaan aprikoosinkivijauhetta. Koostumus oli enemmän voidemainen kuin kahdessa muussa naamiossa.

Vaikutusajan jälkeen poskipäiden iho oli sileä ja virkistyneen tuntuinen. Hiusrajan hilseilevä iho oli kuoriutunut pois kuorivien rakeiden ansioista.

Multitasking-menetelmä oli kaiken kaikkiaan onnistunut kokeilu. Ihoni eri alueet saivat juuri niille sopivaa räätälöityä hoitoa. Kasvoni tuntuvat nyt kokonaisuudessaan raikkailta ja elinvoimaisilta.

Linda Lietsala, Elle.fiL’Oréal Paris Pure Clay -tuotteet:

L’Oréal Paris Pure Clay Glow mask -kasvonaamio sisältää kolmea ihoa heleyttävää savea sekä hiiltä, jonka magneettiset ominaisuudet puhdistavat ihoa epäpuhtauksista.

L’Oréal Paris Pure Clay Purify mask -kasvonaamio sisältää puhdistavista ominaisuuksistaan tunnettua eukalyptusta. Naamio syväpuhdistaa epäpuhtauksista ja imee iholta ylimääräisen rasvan eli talin tehden siitä mattapintaisen.

L’oréal Paris Pure Clay Exfo mask -kasvonaamiossa on ihoa kirkastavaa punalevää. Naamion koostumus kuorii ihoa hellävaraisesti sitä kuivattamatta.

Lisää tietoa L’Oréal Paris Pure Clay -kasvonaamioista löydät täältä.

Tilaa Elle

Seuraa Elleä