Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

It-laukku: Wandler on katutyylistarojen uusi suosikki

26.09.2018

Viime vuonna perustettu Wandler kiilasi heti katutyylistarojen lempilaukkumerkiksi.

Viime vuonna lanseeratulla laukkumerkki Wandlerilla on ollut lentävä lähtö: ensimmäiseksi jälleenmyyjäksi valikoitui luksusnettikauppa Net-a-Porter, sitten ilmestyivät artikkelit lukuisissa Elleissä ja Vogueissa. Katutyylistarat rakastuivat merkin Hortensia-­malliin ja tekivät siitä hetkessä hitin.

Merkin perustaja Elza Wandler uskoo nopean menestyksen ja suosion syyn olevan muotoilussa: Wandler-laukut ovat sekoitus hienostuneisuutta ja rohkeutta.

”Selkeitä ja värikkäitä, elegantteja mutta hauskoja”, Amsterdamissa asuva Elza luonnehtii laukkujaan.

Suunnittelija ei innostu muotoilussa liiasta kliinisyydestä mutta toisaalta ei turhista rönsyistäkään. Oma jälki löytyy jostain niiden väliltä. Työssään Elza uskoo taidepiireissä usein kuultuun ohjeeseen ”kill your darlings”. Selkeälinjaisista laukuista onkin karsittu kaikki ylimääräinen pois, mutta tylsiä ne eivät ole. Siitä pitää huolen värimaailma, joka ulottuu kirkkaista perusväreistä puuterisiin pastellisävyihin.

Mielenkiintoisten muotojen lisäksi Elzalle on tärkeää, että laukut on valmistettu ammattitaitoisesti ja laadukkaista materiaaleista. Nahkalaukut tehdään käsityönä Italiassa.

Muotokieleltään célineitä ja mansur gavrieleita muistuttavat laukut maksavat koosta riippuen kolmesta sadasta kahdeksaan sataan euroon.

Laukkuihin ihastuvat erityisesti he, jotka himoitsevat designer-laukkua, joka ei keiku joka toisen vastaantulijan käsipuolessa.

Elza on luonut Wandlerin alusta alkaen itse ja pitää brändiä suurimpana saavutuksenaan.

”Tulevaisuudessa tähtäimessäni on laajentaa yritystä. Tahdon nähdä inspiroivia, vahvoja naisia ympäri maailman Wandler kädessään”, hän sanoo.

Lisätietoja: www.wandler.com

Lue myös:

Jos etsinnässä on uusi luksuslaukku, hanki tämä: Louis Vuittonin Twist

Tätä laukkua himoitsemme juuri nyt: Prada Cahier

Näin nahkalaukku kestää käytössä pitkään

teksti Johanna Rämö
kuva Eva Baales
Tilaa Elle

Seuraa Elleä