Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kaupallinen yhteistyö

Vestiaire Collective muutti muotivaikuttajien vaatekaapit myymälöiksi!

01.11.2017

Vestiaire Collective saattaa yhteen käytettyjen designervaatteiden ja -asusteiden myyjät ja ostajat.

vestiaire collection

”Miksi niin moni upea muotiluomus lojuu käyttämättömänä vaatekaapissa?”

Tästä kysymyksestä lähti idea Vestiaire Collective -yhteisöön ja -verkkokauppaan, joka haluaa antaa uuden elämän tuhansille ja tuhansille vaatekaappien kätköihin unohtuneille tai muuten käyttämättä jääneille aarteille.

Vestiaire Collective luotiin kansainväliseksi kohtaamispaikaksi muotifanaatikoille ‒ niin muotialalla työskenteleville ihmisille kuin muille muodista kiinnostuneille kuluttajille. Kahdeksassa vuodessa siitä on kasvanut Euroopan johtava markkinapaikka käytetyille luksustuotteille.

vestiaire collection

Vestiaire Collective – kestävämpää shoppaamista

Jokaisella meillä on vaatteita ja asusteita, joista ei koskaan halua luopua. Niihin saattaa liittyä vahvoja tunnesiteitä ja muistoja, tai ne voivat olla ajattomia, jolloin niille tietää olevan käyttöä seuraavat 30 vuotta. Niin kauan kuin klassikot näyttävät hyvältä ja istuvat päällä, ei ole mitään syytä luopua niistä, vaikket juuri tällä hetkellä niitä pitäisikään.

Klassikoiden lisäksi useimman vaatekaapista löytyy kuitenkin paljon vaatteita, jotka ovat syystä tai toisesta jääneet käyttämättä. Niitä on saatettu ostaa johonkin tiettyyn tilaisuuteen tai hankittu hetken huumassa alennusprosenttien sokaisemana – siis vaatteita, jotka ihanuudestaan huolimatta vievät vain tilaa vaatekaapissa. Nämä kannattaa laittaa kiertoon, sillä toisen virheostos voi olla toisen aarre.

Vestiaire Collective kannustaakin ihmisiä eroon vanhentuneesta ostoskäyttäytymisestä, jossa koko ajan hankitaan uutta. Yhteisön avulla on mahdollista sekä tienata omilla käyttämättömäksi jäänneillä merkkivaatteilla että päästä käsiksi muiden tyylikkäiden naisten vaatekaappien sisältöihin. Kierrättämällä muotiluomuksia annamme tuotteille niiden ansaitsemansa arvon.

vestiaire collection

Huippumuotia kukkarolle ystävälliseen hintaan

Vestiaire Collectiven idea on selkeä: se saattaa yhteen käytettyjen designervaatteiden ja -asusteiden myyjät ja ostajat yhteen ympäri maailman. Ostaminen ja myyminen tapahtuu helpoiten ja nopeimmin Vestiaire Collective -sovelluksen avulla.

Vestiaire Collective on lähes kuuden miljoonan muotia rakastavan seuraajan yhteisö ja tarjoaa tälläkin hetkellä yli 500 000 hyväkuntoista vaatetta ja asustetta 4 000 eri brändiltä – ja mikä parasta, jopa 70 % vähittäismyyntihintoja halvemmalla!

Uusia löytöjä tulee viikoittain myyntiin lähes 30 000 yli viidestäkymmenestä eri maasta. Suurin osa tuotteista edustaa tämän hetken mallistoja ja trendejä, mutta joukossa on myös todellisia vintagelöytöjä.

Vestiaire Collectivesta löydät vaatteiden ja asusteiden lisäksi myös muun muassa muotiin vahvasti liittyviä sisustustuotteita ja urheiluvälineitä.

Kenelläpä ei olisi käyttöä Guccin pyörälle tai Chanelin koripallolle?

Lataa Vestiaire Collective -sovellus täältä!

Vestiaire Collective – ei mitä tahansa tuotteita!

Vestiaire Collectiven tuotteet käyvät läpi tarkan seulan. Hommaa pyörittävät ammattilaiset, jotka tarkistavat tuotteiden aitouden, kunnon ja sopivuuden kokoelmaan. He tietävät, milloin on syytä hyppiä innostuksesta kattoon ja milloin on sanottava ei.

Palvelun käyttäjien kannalta hienointa on, että seulan tekevät ammattilaiset, joilla on vahva muodin ja sen historian tuntemus. He hallitsevat niin menneet kuin nykyisetkin trendit, ja heillä on näkemys myös muodin tulevaisuudesta. Näiden ammattilaisten työn tulos on verkkokauppa, joka tarjoaa ainoastaan kiinnostavia, laadukkaita ja aikaa kestäviä muotitalojen luomuksia – vaatteita ja asusteita, jotka ansaitsevat edelleen tulla käytetyksi ja juhlituksi.

Tutustu osoitteessa www.vestiairecollective.com

vestiaire collection

vestiaire collection

 

Saatavilla 4 000 brändiä: Chanel, Hermès, Gucci, Louis Vuitton, Céline, Balenciaga, Dior, Saint Laurent, Cartier, Rolex, Isabel Marant

Tilaa Elle

Seuraa Elleä