Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Uusi kotimainen IVALO-sovellus on muodin Tinder

20.10.2016

Tuleeko muodin seuraava start up -menestys Suomesta? Uusi muotisovellus IVALO uskoo niin.

Tämä meiltä onkin puuttunut: helppokäyttöinen sovellus, joka kokoaa kiinnostavien kotimaisten vaatemerkkien tarjonnan yhden klikkauksen taakse.

Nyt tähän tarpeeseen on kehitetty Suomessa mobiilisovellus IVALO. Tähän mennessä mukana on yli 70 suomalaista muotibrändiä, muun muassa Ivana Helsinki, Arela, Terhi Pölkki ja Vimma.

Sovellusta pilotoidaan nyt Suomen markkinoilla. Kun Suomessa on harjoiteltu, IVALO tähyää Eurooppaan. Sovellusta esiteltiin hiljattain Kööpenhaminan, Madridin, Lontoon ja Pariisin muotiviikoilla.

”Suunnittelijoiden määrässä laskettuna IVALO on tällä hetkellä maailman isoin Suomi-muodin kauppapaikka suunnittelijoiden määrässä mitattuna, IVALOn toimitusjohtaja Matti Lamminsalo sanoo.

 

terhi-aw-16-lookbook-chukka-1

Terhi Pölkin syysmallisto 2016

 

IVALON kehittäjät Lamminsalo ja Juha-Pekka Rajaniemi ovat aiemmin kehittäneet muitakin sovelluksia. Lisäksi taustajoukoista löytyy nimi, joka on myös muotimaailmasta tuttu: Ivana Helsingin toimitusjohtaja Pirjo Suhonen.

”Teemme mobiilissa yhä enemmän ostoksia. Samalla ihmiset haluavat yhä tarkemmin mietittyjä palveluita. Uskomme, että IVALO palvelee urbaaneja laatutietoisia naisia, jotka haluavat vaatekaappeihinsa taidolla tehtyjä ja suunniteltuja vaatteita”, Suhonen sanoo.

 

arela_aw16pre04

Arelan syysmallisto 2016

 

Teksti
Kuvat Pääkuva Ivana Helsinki, muut Terhi Pölkki ja Arela
Tilaa Elle

Seuraa Elleä