Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

10 uutta tyylisääntöä, jotka sinun tulee tietää

10.03.2017

On aika korvata turhat rajoitukset pukeutumisen ilolla ja rakkaudella muotiin. Päivitimme tyylisäännöt.

Jos uskallat kokeilla sukkia sandaaleissa, valitse sukkapari, joka sopii asusi tyyliin ja väreihin.

Jos uskallat kokeilla sukkia sandaaleissa, valitse sukkapari, joka sopii asusi tyyliin ja väreihin.

1. SUKAT KAUNISTAVAT SANDAALEJA

Jos jokin asia on leimattu oikein noloksi, muotiväen keskuudessa siitä tulee varma hitti. Näin kävi myös kammotulle sukat ja sandaalit -yhdistelmälle. Huolella valitut sukat saattavat olla juuri se viimeinen silaus, jota asusi kaipaa.

Kokofarkkuasu näyttää parhaalta, kun toinen puolisko on tummaa ja toinen vaaleaa denimiä.

Kokofarkkuasu näyttää parhaalta, kun toinen puolisko on tummaa ja toinen vaaleaa denimiä.

2. FARKKU RAKASTAA FARKKUA

Joskus on ajateltu, että koko asu ei voi olla samaa materiaalia tai väriä. Hölynpölyä! Farkku on niin mahtava materiaali, että totta kai sitä voi pukea päästä varpaisiin.

Poikkeavan värinen laukku sopii asuun yhtenevän materiaalinsa ansiosta.

Poikkeavan värinen laukku sopii asuun yhtenevän materiaalinsa ansiosta.

3. LAUKUN JA KENKIEN EI PIDÄ MÄTSÄTÄ

Ammoisina aikoina laukun ja kenkien piti olla sävy sävyyn, mutta ei enää. Nyt laukku ja kengät valitaan niin, että ne täydentävät asua värinsä, ehkä myös materiaalinsa puolesta.

Vinkki: ennen kuin lähdet ostoksille, lajittele vaatteesi väreittäin ja ota niistä kuva. Kaupassa voit kantaa kassalle monen mallisia kenkiä ja laukkuja, mutta pidä värimaailma yhtenäisenä vaatteiden kanssa. Ja tietysti asusteiden värin voi poimia myös yhden vaatteen kuosista.

4. VERKKARIT VIIHTYVÄT TÖISSÄ

Muodikkuus ei tarkoita epämukavuutta. Siksi ostamme napakasti istuvat, teknisestä materiaalista valmistetut housut tai löysät, nauhalla kurottavat kangaspökät. Ne puetaan töihin skarpin jakun ja korkkareiden kanssa.

Lue myös: 5 ideaa rentoon mutta tyylikkääseen työpukeutumiseen

5. KULTA SIETÄÄ HOPEAA

Korut ovat nyt isoja, ja niitä kasataan kaulaan, ranteisiin ja sormiin. Levitä korut pöydälle ja nouki niistä yllesi samanhenkiset yksilöt, materiaalista viis. Kulta ja hopea korostavat toisiaan, ja sekaan miksatut helmet ja värilliset kivet tuovat eloa kokonaisuuteen.

6. KIRJEKUORILAUKKU KÄY AINA

Kädessä kannettava, vain hieman lompakkoa isompi laukku oli ennen vanhaan varattu vain juhlaan. Mutta miksi säästellä, jos kyseessä on lempparisi? Vaakakupissa painaa vain se, kuinka paljon tavaraa haluat kantaa mukana.

7. LENKKARIT TOIMIVAT KAIKEN KANSSA

Tätä et olisi uskonut vielä muutama vuosi sitten: tennarit ovat vaatekaappisi monikäyttöisimmät kengät. Nykyään ne kelpaavat yhtä hyvin lenkkipoluille kuin työareenoille. Ja näin ne yhdistetään!

8. PALJETIT KELPAAVAT ARKEEN

Juhla- ja arkivaatteiden raja hämärtyy entisestään. Paljettivaate piristää mustaa perushametta ja tekee kotikäytössä kulahtaneista farkuistakin konttorikelpoiset.

Lue myös: 5 ideaa juhlapukeutumiseen, kun mittari näyttää nollaa

Kun mätsäät lähivärejä samaan asuun, kiinnitä huomio siluettiin tai erilaisiin materiaaleihin.

Kun mätsäät lähivärejä samaan asuun, kiinnitä huomio siluettiin tai erilaisiin materiaaleihin.

9. SININEN JA MUSTA KUULUVAT YHTEEN

Usko pois: Ei ole olemassa värejä, joita ei voisi käyttää yhdessä. Kyse on vain oikeiden sävyjen valinnasta. Lähivärien yhdistelmä näyttää erityisen hyvältä, kun ne esiintyvät toisistaan poikkeavissa materiaaleissa. Kokeile esimerkiksi sinisen, hohtavan silkkitopin yhdistämistä mustaan pitsihameeseen. Testaa myös keltaisen ja vaaleanpunaisen, pinkin ja oranssin, turkoosin ja vihreän sekä ruskean ja vaaleansinisen yhdistelmiä.

10. LAPSILTA SAA PIHISTÄÄ

Enää ei ajatella, että jotkut vaatteet sopivat vain tiettyyn ikään. Pikkulasten vaatekaapista löytyy kolme niin nerokasta ideaa, että ne kannattaa ottaa käyttöön heti.

1. Collagepaita

Pehmeä, o-aukkoinen college on ihana päällä. Hanki paita väljässä koossa ja yhdistä se nilkat paljastaviin housuihin tai kynähameeseen, piikkikorkkareihin ja laitettuun tukkaan.

2. Haalari

Haalari on oikeastaan mekko lahkeilla. Eli täydellinen kropan virtaviivaistaja – mutta ilman, että mukavuudesta joutuu tinkimään.

3. Reppu

Tyylikäs reppu kääntää katseet. Pehmeät muodot ja roikkuvat hihnat tuovat asuun aimo annoksen katu-uskottavuutta. Vaikka reppu onkin luotu selänsäästäjäksi,
voi urbaania nahkareppua kantaa myös kädessä.

Lue myös:

5 ideaa rentoon mutta tyylikkääseen työpukeutumiseen

Näin yhdistät kotelomekon trendikkääseen pooloon

 

Teksti
kuvat all over press ja imaxtree
Tilaa Elle

Seuraa Elleä