Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

10 vinkkiä – näin syntyy takuutyylikäs Tukholma-look

28.08.2017

Pysäytimme naapurimaan katutyylitaitureita ja selvitimme, miten syntyy takuutyylikäs Tukholma-look. Näiden vinkkien avulla nouset Ruotsin-laivasta seuraavan kerran ilman alemmuuskompleksia.

1. Muista detaljit

Tukholmattaret tietävät, että tyylikkyys piilee yksityiskohdissa. Harkitut detaljit tekevät myös tästä boheemista kesätyylistä viimeistellyn. Valitse söpöt sandaalit, pue niiden kanssa siroja käsikoruja ja ronskeja sormuksia – ja viimeistele kokonaisuus punaisella kynsilakalla.

Disa Ångström, @disaangstroem

2. Luota klassikkoon

Tukholmassa klassikot pitävät pintansa, ja kukkakuosi näkyi katukuvassa vahvasti tänäkin kesänä. Trenditietoinen yhdistää kukkahameen nyt yksiväriseen Bardot-malliin eli off-shoulder-paitaan.

Yvonne Reina, @yvvis

3. Palaa perusasioihin

Satsaa laadukkaaseen valkoiseen t-paitaan, joka toimii sekä toimistolookissa että kesähelteellä. Voit yhdistää saman paidan juhlavaan liehuhameeseen tai rentoihin farkkusortseihin.

Farnaz Shoeibi, @farnazshoeibi

4. Pidä tasapaino

Tukholma-tyylin salaisuus piilee rennon ja hienostuneen balanssissa. Kun pukeudut revittyyn farkkuminiin (kesän 2017 hitti!), sopii yläosaksi peittävä kauluspaita. Kun kengät ovat korottomat tennarit, korut eivät voi olla liian huoliteltuja. Ja huono hiuspäivä 
– sellaista ei Tukholmassa tunneta.

Haley McQueen, @haleymcqueen

5. Mätsää asut

Ketjuliikeshoppaajina tunnettuja ruotsalaisia ei aina pidetä persoonallisimpina pukeutujina, mutta heidän asenteessaan on paljon sellaista, mistä kannattaa ottaa mallia. Kuten tämä: kun idea on tarpeeksi hyvä, sen voi hyvin kopioida kaverilta. Takki hartioilla viimeistelee minkä tahansa lookin ja on viileiden kesäiltojen pelastaja.

Vasemmalta Cecilia Knape, @ceciliaknape, Emma Lindgren, @emma_lindgren ja Hanna Lindgren

6. Pukeudu festareille

Tukholmassa bile- ja festarilookien kanssa ei tarvitse jarrutella, ja iho saa vilahtaa. Tämä asu ei jätä mitään arvailun varaan, ja kokomustan lookin viimeistelee supertrendikäs minireppu.

Johanna de Vera, @johanna.de.vera

7. Väritä laukulla

Tukholmalaistyylin lyhyt oppimäärä: suosi pukeutumisessa neutraaleja sävyjä, kuten valkoista, mustaa, harmaata ja nuden eri vivahteita, mutta piristä asua esimerkiksi värikkäällä laukulla. Ihastuimme myös näihin Chanelin esparadrilloksiin!

Natalie Kudzak, @nataliexzz

8. Mieti muotoa

Aurinkolasitrendeistä yksi on ylitse muiden: tänä kesänä jokaisen skandifashionistan valinta on pyörät pokat. Kiva idea on toistaa lasien metallista kiiltoa myös tennareissa.

Nadia Nilsson, @nadianilsson

9. Suosi helppoutta

Parhaat arkivaatteet ovat sellaisia, joihin voit sujahtaa sisään joutumatta miettimään ylä- ja alaosaa erikseen. Sellainen on esimerkiksi kuvan leikkisä haalari culottes-lahkeilla. Sama ideologia pätee myös kenkiin. Tukholmassa tämän kesän must-hankinta olivat slip on -kengät, koroilla tai ilman mutta mieluiten pastellisävyissä.

Jasmin Nyström

10. Valitse farkku

Farkku on tehnyt näyttävän comebackin, mikä näkyy ihan kaikessa: sortseissa, takeissa ja hameissa. Jos haluat viedä trendin astetta pidemmälle, valitse revitty tai leikattu malli. Täydellinen pari rähjäfarkuille on bändipaita. Niiden suosio jatkuu vielä kesän jälkeenkin.

Miranda Lyng, @mirandalyng

Lue myös:

8 tyylioivallusta San Franciscon naisilta

Tukholmalainen kaksio on maustettu tummilla sävyillä

10 uutta tyylisääntöä, jotka sinun tulee tietää

teksti Natalia Cerny ja Karoliina Rasi
kuvat Karoliina Rasi
Tilaa Elle

Seuraa Elleä

The access_token provided is invalid.