Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tommy Hilfiger ja asuste, joka ottaa kantaa

15.02.2017

Tommy Hilfiger esitteli Los Angelesin näytöksessään asusteen, joka tulee näkymään muotiviikkojen aikana suunnittelijoilla, malleilla ja toimittajilla.

Tommy Hilfiger järjesti Los Angelesin Venice Beachillä muotinäytöksen päivää ennen New Yorkin muotiviikkojen alkamista.

Muotisuunnittelija oli valinnut näytökseensä viime syksyltä tutun Tommyland-teemansa: alueella nähtiin jälleen akrobatiaa, karnevaalilaitteita ja ruokakojuja.

Näytöksen eturiviin taas oli saapunut liuta superjulkkiksia, kuten Rachel Zoe, Kris Jenner, Bar Rafaeli, Lewis Hamilton, Lucky Blue Smith ja Lady Gaga.

Itse mallistoon kuului muun muassa metallisia housuja, raikkaita raitoja, tilkkudenimiä ja länkkärihenkisiä kenkiä. 1990-luvun inspiroimalla näytöslavalla kävelivät itseoikeutetusti Tommy-tyttö, huippumalli Gigi Hadid ja hänen siskonsa Bella. Lisäksi malleina nähtiin Joan Smalls, Hailey Baldwin, Devon Windsor ja Stella Maxwell.

Mallit saapuivat Venice Beachille näyttävästi Tommy Hilfigerin omalla Air Tommy -lentokoneella. He olivat pukeutuneet yhteensopiviin bomber-takkeihin.

Tommy Hilfigerin malleilla oli ranteissaan valkoiset #tiedtogether-bandanat. Kuvassa Bella Hadid.

Bandana vei huomion

Muotinäytöksen järjestäminen New Yorkin sijaan Los Angelesissa ei ollut Tommy Hilfigerin ainoa yllätys.

Näytöksen punainen lanka piili nimittäin valkoisissa bandana-rannehuiveissa. Niiden tarkoitus oli symboloida solidarisuutta viimeaikaisten poliittisten tapahtumien keskellä. Kyseessä oli kannanotto tasavertaisuudesta sukupuoleen, etniseen taustaan, seksuaalisuuteen tai uskontoon katsomatta.

Bandana-huivi on Business of Fashion-verkkosivuston aloite, jonka idea on kutsua mukaan #tiedtogether-kannanottoon. Se tukee Yhdistyneiden kansakuntien pakolaisjärjestöä ja ACLU-järjestöä, joka puolustaa perustuslain takaamia kansalaisoikeuksia.

Valkoisen bandanan voimaan ovat sitoutuneet muotimaailmasta jo Diane von Furstenberg, Raf Simons for Calvin Klein, 3.1 Phillip Lim, Prabal Gurung ja Thakoon.

Joan Smalls

 

Hailey Baldwin

 

Stella Maxwell

 

Teksti
Kuvat Imaxtree
Tilaa Elle

Seuraa Elleä