Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Näiden merkkien vaatteilla luot tyylikkään toimistotyylin

07.11.2017

Kaipaako toimitotyylisi päivitystä? Näiltä merkeiltä löydät laadukkaita ja kohtuuhintaisia työvaatteita.

Minimalistinen Cos.

Yllättävät, graafiset leikkaukset ovat Cosin valtti. Hanki täältä helposti yhdisteltäviä puseroita ja housuja, äläkä ohita loistavaa takkivalikoimaa.

Laadukas Filippa K.

1993 perustettu Filippa K on brändisi, kun kaipaat hillityllä tavalla trendikkäitä vaatteita. Materiaalit ovat laadukkaita ja leikkaukset kestävät aikaa.

Raikas Tommy Hilfiger

Kun yhdistetään Tommy Hilfigerille omaleimainen, raikas seilorityyli ja huippumalli Gigi Hadidin sporttinen farkkutyyli, on tuloksena rennonsiistejä vaatteita toimiston tyyliniekalle. Älä skippaa Hilfigerin bestseller-kauluspaitoja.

Leikkisä & Other Stories

Trendikkäistä mallistoistaan tunnettu & Other Stories kohtuuhintaisia nahkakenkiä, leikitteleviä kuosivaatteita ja runsaan kosmetiikkaosaston antimia saa nyt myös Helsingistä.

Klassinen Massimo Dutti

Zaran hillitympi isosisko tunnetaan kašmirneuleistaan ja nahkatuotteistaan. Klassikkolinjan lisäksi merkillä on toinen, boheemimpi mallisto, joka tarjoaa toimistoon sopivia printtimekkoja, silkkipaitoja ja hapsuneuleita.

Lue myös:

Raitakauluspaita viimeistelee toimistotyylin – katso 7 parasta

Muhkeat röyhelöt pehmentävät toimistotyylin

10 vinkkiä – näin syntyy takuutyylikäs Tukholma-look

Teksti
Kuva Imaxtree
Tilaa Elle

Seuraa Elleä