Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tältä näyttää kesän kuumin sporttityyli – katso 5 asuideaa!

12.07.2017

Sporttityyli sopii kaupungille, kun yhdistelet siihen sopivasti muita elementtejä.

USKOLLINEN YSTÄVÄ

Tuulitakki oli Pariisin muotiviikon yllättäjä, ja niitä tullaan tänä kesänä näkemään muidenkin kuin lenkkeilijöiden päällä. Pariisissa kahiseva takki stailattiin joko mekon + lenkkareiden tai farkkujen + korkkarien kanssa.

LAUKKUVILLITYS

Vyölaukku puetaan nyt löysästi toiselle olalle. Ysäriklassikko on täydellinen etenkin kesällä, kun et halua kantaa mukana muuta kuin avaimia ja lompakkoa.

VÄRI-IHASTUS

Talven tumman kauden jälkeen on piristävää pukea mustan pariksi jotain hehkuvaa. Oranssi on todellinen huutomerkkiväri, joka näyttää erityisen hyvältä sporttisissa vaatteissa ja asusteissa. Jos omistat ikonisen, oranssivuorisen pilottitakin, pue se päälle nurinpäin.

VILAUTA IHOA

Housupuku muuntuu rennoksi lenkkareilla ja kevyellä treenirepulla. Jakku ei näytä niin puetulta, kun jätät kaulan paljaaksi. Pue silloin alle vain ohut toppi.

TOIMISTOKELPOINEN

Korkeavyötäröiset ja alaspäin kapenevat housut näyttävät sporttisilta, kun yläosa on niukka, ohut neule. Pidä asusteet minimissä ja suosi samaa sävyä laukussa ja aurinkolaseissa. Koruja tämä asu ei kaipaa.

Jutun malli on muotitoimittaja ja malli Suzanna Gembege. INSTAGRAM @VIASUZANNA.

teksti Emilia Laitanen
kuvat Karoliina Jääskeläinen
Malli Suzanna Gembege
Tilaa Elle

Seuraa Elleä