Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Ihanin yöasu on kuin toinen iho – valitsimme kauppojen parhaat

12.11.2017

Panosta yöasussa kevyeen ja hengittävään materiaaliin, jossa on aavistus elastaania – se tekee nukkumisesta entistä mukavampaa.

1. Triumphin yöasuissa on laaja materiaali- ja värivalikoima ja mitoituksissa on huomioitu myös isot kuppikoot. Triumph, 40 e.

2. Lindexin erikseen ostettava setti on 100 % silkkiä. Toppi 30 e, sortsit 30 e, Lindex.

 

3. 1954 Italiassa perustettu La Perla on alusvaatteiden Porsche. Tuotteissa käytetään hienoimpia silkkejä ja pitsejä, eikä yksityiskohdissa säästellä. 450 e, La Perla.

4. Zaran ja Massimo Duttin kanssa samaan taloon kuuluva, espanjalainen Oysho valmistaa trendikkäitä ja sopuhintaisia alusvaatteita. Toistaiseksi tuotteita saa vain tilattua Suomeen. 26 e, Oysho.

5. Stella McCartneyn silkkistretchistä valmistettu yöasu on saanut inspiraationsa miesten pyjamista. 400 e, Stella McCartney.

6. Pitsisomisteinen polyamidi-mekko on superjoustava ja taatusti mukava päällä. 50 e, Esprit.

7. Tencel-sekoitteesta valmistetut Calidan alusvaatteet sopeutuvat kehon omaan lämpötilaan ja tuntuvat silkkisen pehmeiltä ja hengittäviltä. Toppi 41 e, hipsterit 32 e, Calida.

8. Calvin Kleinin alusvaatteet jatkavat brändille tyypillistä, hienostunutta ja minimalistista linjaa. 85 e, Calvin Klein.

Lue myös:

Ihon kosteutus on nyt megatrendi – 10 askelta kauniiseen ihoon

Nämä ovat pariisilaisen muotikuningattaren tyylisäännöt

Alusvaatteet juhliin

Teksti
Kuvat Valmistajat ja Imaxtree
Tilaa Elle

Seuraa Elleä