Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kaupallinen yhteistyö

Sukkahousujen uusi teknoaika

21.10.2016

Kestoa, kosteutusta ja lämmönsäätelyä. Marks & Spencerin uusi sukka- ja sukkahousuvalikoima yllättää teknisillä ominaisuuksillaan. Kolme bloggaajaa yhdisti uutuudet Marks & Spencerin syysmalliston asuihin.

metti_forssell-sukkahousut-1

Arkena ja minihameiden kanssa haluan aina käyttää paksumpia sukkahousuja. Nämä ovat uskomattoman mukavat ja niin ihanan pehmeät. Autograph 40 Denier Luxury Velvet Touch.

Muotibloggaaja Metti Forssell: ”Loistava hinta-laatusuhde”

”Suosikkivaatteitani ovat ehdottomasti mekot ja hameet. Syksyllä niiden pariksi tarvitaan kuitenkin sukkahousut. Niissä minulla on kaksi kriteeriä ylitse muiden: mukavuus ja hyvä laatu. Laatu tarkoittaa yleensä korkeampia hintoja. Olinkin todella positiivisesti yllättynyt: Marks & Spencerin sukkahousuilla on ihan loistava hintalaatusuhde. ”

 

matti-forssell-sukkahousut-2-1

1. Klassisen kynähameen parina toimivat parhaiten aivan ohuet mustat sukkahousut. Nämä tekevät sääristä kauniin kosteutetut, eikä neulos anna pienen reiän laajentua silmäpaoksi. Kekseliästä! Autograph 10 Denier Cool Comfort™ Ladder Resist.

metti-forssell-sukkahousut-2-2

2. Polvisukat ovat kätevä valinta housujen tai pidempien mekkojen kanssa. Näissä polvisukissa jalat pysyvät raikkaina koko päivän. Autograph 10 denier Freshfeet Ladder Resist.

 

ELLE.FI/METTIFORSSELL/2016/09/SYKSYN-SAARET

 

Muotibloggaaja Minna Somero: ”Yllätyin positiivisesti”

”Lapsena viihdyin erittäin hyvin pelkissä sukkahousuissa ja paidassa. Hiukan vanhempana mua ärsytti käyttää kylmällä ilmalla sukkahousuja housujen alla. Se lämmitti, mutta tuntui inhottavalta. Marks & Spencerin sukkahousujen testaaminen osoittautui hyödylliseksi.”

minna_somero_sukkahousut

Eniten käyttämäni sukkahousu minulla on 10 denierin sukkahousu, se piinallisin ja helposti rikkoutuva. Nämä sukkahousut kestivät hyvin iltaan asti. Autograph 10 denier Cool Comfort Ladder Resist. 1. Käytän usein pitkiä sukkia housujen kanssa, joissa on lyhyet lahkeet. Ehdottomasti kannattaa hankkia tällaiset, jos ei siedä sitä komboa, että housujen alla on sukkahousut. Autograph 10 Denier Freshfeet ladder resist. 2. Hieman paksummat sukkahousut ovat erittäin peittävät ja tuntuvat ihoa vasten kuin pumpulilta. Sopii kivasti ohuiden hameiden kanssa. Autograph 40 Denier Luxury Velvet touch.

ELLE.FI/MINNASOMERO/SAARET-NAYTILLE

 

Muotikuiskaaja-blogi: ”Käsitykseni sukkahousuista muuttui”

”Stailasin kolme asua, joiden punaisena lankana toimii armyvihreä, uusi suosikkini. Sekä sukkahousut, vanha inhokkini. En lähtökohtaisesti pidä sukkahousuista. Marks & Spencerin sukkikset muuttivat käsitykseni. Katson sukkahousuja nykyään täysin uusin silmin ja vedän ne jopa jalkaani.”

muotikuiskaaja_sukkikset

1. Autograph 10 denier Cool Comfort™ Ladder Resist -sukkahousut kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Ei siis lumisadetta vaatehuoneen lattialle. Vaikutus kestää noin 10 käyttökertaa. 2. M&S Collection 40 denier Body Sensor™ -sukkikset ovat juuri sopivan istuvat ja joustavat. Nämä myös lämmittävät kylmällä ja viilentävät lämpimällä. Tälläiselle vilukissalle innovaatio on ihan sieltä parhaimmasta päästä.

ELLE.FI/MUOTIKUISKAAJA/PUKEUDU/SYYSMUOTIA-JA-SUKKAHOUSUJA

 Tilaa Elle

Seuraa Elleä