Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Pipokauden pelastus: Testissä kosteuttavat hoitosuihkeet hiuksille

02.01.2020

Hyvästi, takkuiset ja sähköiset latvat! Kosteuttavat hoitosuihkeet pitävät huolen siitä, ettet tuskaile huonojen hiuspäivien kanssa edes sateella tai pakkasella.

1. Monitoimituote: Kevin.Murphy Un.Tangled, 28 e / 150 ml. ★★

Suihke muistuttaa koostumukseltaan hoitoainetta, ja pitkiin hiuksiin sitä joutuukin suihkimaan reilusti. Kosteat hiukset jäävät tahmeiksi, mutta tunne helpottaa hiusten kuivuessa. Päivittäisessä käytössä hiukset alkoivat kaivata normaalia nopeammin pesua. Plussaa tuote saa lämpösuojasta.

2. Tuoksuva kosteuttaja: Eleven Australia Detangle My Hair Leave-In Spray, 22 e /250 ml. ★★★★★

Hamppulatvat saavat kyytiä, kun tämä hienojakoinen suihke pääsee niihin käsiksi. Hiukset ovat heti kosteutetun ja terveemmän näköiset. Testiryhmän tehokkainta takun selvittäjää tekee mieli lisäillä päivän mittaan. (Ei siksi, että vaikutus ei kestäisi, vaan koska hiusten toivoisi tuoksuvan aina makealta päärynältä.)

3. Pitkäkestoista kiiltoa: L’Oréal Professionnel Série Expert Vitamino Color 10 In 1 Multipurpose Spray, 20 e / 190 ml. ★★★

Tämä lämpösuojan sisältävä hoitosuihke jättää hiukset todella sileiksi, mutta jopa aavistuksen liian liukkaiksi. Makean tuoksuinen suihke on kuitenkin todella riittoisaa, ja pari suihkausta riittää pidempiinkin hiuksiin. Vältä yliannostelua, sillä se latisti hiuksia ja sai ne näyttämään likaisilta.

4. Sumupilvi pörröille: Cutrin Ainoa Hydration Recovery Selvittävä Hoitosuihke, 22 e / 200 ml. ★★★★

Karhean kuiva ja pörröisyyteen taipuva tukka ihastuu tähän hoitosuihkeeseen. Sumumaisen suihkemekanismin ansiosta tuote leviää tasaisesti paksumpaankin tukkaan. Lyhyen vaikutusajan jälkeen kampa liukuu vaivattomasti kostean tukan läpi. Vaikka tuote on tarkoitettu pyyhekuiville hiuksille, se poistaa tehokkaasti sähköisyyden myös kuivasta tukasta.

5. Täsmäisku takuille: Biozell Aina Hoito- ja selvityssuihke, 5 e / 150 ml. ★★★★

Tiedätkö sen fiiliksen, kun kaulahuivi on tehnyt niskatukasta yhden ison takun? Tämän hoitosuihkeen avulla hiukset on helppo selvittää ilman repimistä ja katkeilua. Kosteuttavaa betaiinia sisältävä suihke jättää hiukset kosteutetun ja sileän tuntuisiksi. Kevyt koostumus sopii jokapäiväiseen käyttöön, ja edullinen hintalappu ilahduttaa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Lue myös:

5 helppoa hiusnaamiota, jotka voit tehdä itse kotona

Hiustenpesu voi vaurioittaa hiuksia – näin se tulisi oikeasti tehdä

Miten sähköiset hiukset saa aisoihin?

 

Teksti Jenna Viitanen
Kuva Fabian Björk
Tilaa Elle

Seuraa Elleä