Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Päätoimittajan valinnat: 5 asiaa, jotka tekevät uudesta Ellestä ihanan

24.08.2016

Syyskuun suuri muotinumero ilmestyi tänään! Taru Marjamaa kertoo viisi asiaa, jotka ovat tässä kuussa tehneet Ellen päätoimittamisesta maailman parhaan työn.

 

2016_04_26_ElleFinland_1261 copy

Lehden inspiroivin muotikuva:

Kuvasimme malli Saara Sihvosen kanssa kannen ja muotijutun hänen kotikonnuillaan New Yorkissa. Yhdessä kuvista Saara istuu newyorkilaisessa kuppilassa Chanel-asussa ja Bossin kauniissa ylipolven saappaissa. Tämä kuva ja klassisen dinerin miljöö vievät ajatukseni 1970-luvun New Yorkiin, jolloin kaupunki oli intensiivinen ja vähän hurjakin sulatusuuni, jonne tultiin unelmien perässä.

 

Img11478

Inspiroiva ihminen, jonka tapasin:

Bloggaajamme Metti Forssell saapui Elle Style Awards -tuomariston tapaamiseen suloinen, viikon vanha poikavauvansa kainalossaan. Metti ehti raskautensa aikana myös poseerata mallinamme ”Näin puet smokkijakun” -jutussamme (syyskuun lehden sivu 24). Pidin erityisesti tämän kuvan rennosta arkityylistä, Metillä kun ei yleensä farkkuja nähdä.

 

Paris str F16 087 copy

Tyyli-idea, jonka otan käyttöön:

Tämä Muotihitti-palstamme kuva sai minut päättämään, että tyylini kulmakivi on tänä syksynä maksitrenssi. Pitkän takin ja korkojen yhdistelmä näyttää supernaiselliselta. Suomen säissä pitkät helmat ovat takuulla hyvä sijoitus.

 

Vetements S16 002 copy

Ajatus, jonka sain:

Kirjoitamme syyskuun lehdessä ilmiöistä, jotka vaikuttavat isosti muotiin juuri nyt. Ihmettelemme jutussa muun muassa sitä, miksi ’rumat’ vaatteet ovat muotia. Vai mitä mieltä tästä Vetementsin kevät-kesämalliston 2016 DHL-logopaidasta pitäisi olla? Se sai minut pohtimaan, kuinkahan paljon kuljetusyhtiön työntekijöiden alkuperäisiä paitoja kaupataan nyt nettikirppiksillä. Ja onkohan DHL maksanut Vetementsille logonsa käytöstä? Juuri muotiinhan DHL on halunnut tulla liitetyksi.

+ Älä missaa tätä:

Toimittaja Susanna Lehmuskoski kirjoittaa lehdessämme kateudesta ja siitä, miten tuosta kansantaudistamme voisi yrittää pyristellä eroon. Jäin miettimään muun muassa sitä jutun havaintoa, että jokainen meistä on joskus myös kateuden kohde.

 

Tilaa Elle

Seuraa Elleä