Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Nestemäiset huulipunat, jotka oikeasti kestävät – tässä 5 parasta!

30.06.2017

Uudenlaiset, nestemäiset huulipunat mullistavat käsityksesi kestopunista. Ne pysyvät läpi pitkän illallisen, ja pusuttelukin onnistuu tahraamatta.

Nestemäiset kestopunat kuivattavat usein ihoa. Huulet on siksi hyvä kuoria ja kosteuttaa ennen tuotteen lisäämistä. Jos huulesi tuntuvat edelleen liian kireiltä, voit painella punan päälle kevyesti huulirasvaa.

Tässä parhaat nestemäiset huulipunat:

Tuoksupommi

Milani Cosmetics 
Amore Matte Lip
Crème. 13 e.

Vaniljalta tuoksuva nestemäinen huulipuna pysyy erinomaisesti, mutta varsinkin tummempia sävyjä on vaikea levittää tasainen värikerros. Saman merkin metallinhohtoiset nestemäiset huulipunat (Amore Matte Metallic Lip Crème) saavat kuitenkin erityismaininnan: niiden metallinen väri hehkuu kauniisti huulilla ja kääntää ihailevia katseita.

Kevyttä kestoa

Rimmel Provocalips 16 hr Kiss Proof Lip Colour. 10 e.

Rimmelin edullinen vaihtoehto sopii niille, jotka etsivät kevyem-pää huulipunaa. Värivalikoimassa on loistovaihtoehtoja etenkin päivämeikkiin. Karkilta tuoksuva puna lisätään kahdessa vaiheessa. Toisen vaiheen kiiltotuote vie kuitenkin pigmenttisyyttä mennessään. ”Kiss proof”-lupaus pitääkin paikkaansa vain silloin, kun kiiltotuote jätetään pois.

Edelläkävijä

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick. 28 e.

Nestemäisten huulipunien trendin aloittanut brändi taistelee kärkisijasta tuotteen hyvän koostumuksen ja pysyvyyden vuoksi. Jos opit levittämään tätä runsaspigmenttistä punaa ohuen kerroksen, on kädessäsi huipputuote. Suomessa saatavilla oleva värivalikoima on tosin hyvin suppea, ja juuri siitä syystä tuote menetti jaetun ykkössijan.

Markettiyllätys

IsaDora Ultra Matt 
Liquid Lipstick. 14 e.

Vihdoin Suomenkin kauppoihin on saapunut edullinen nestemäinen huulipuna, joka oikeasti pysyy. Värivalikoimassa on neutraaleja sävyjä, mutta onneksi merkin kevätkokoelmassa on kolme herkullista kausiväriä. Niin kutsuttu markettimeikki IsaDora nousee helposti tässä kategoriassa kärkikahinoihin kalliimpien tuotteiden rinnalle.

Joka makuun

The Balm Meet Matt(e) Hughes Long-Lasting Liquid Lipstick. 18 e.

Minttusuklaalta tuoksuva puna levittyy huulille kauniin tasaiseksi kerrokseksi, ja pysyvyys on genren parhaimmistoa. Värivalikoimassa on kaikkea tummasta vaaleaan ja pinkistä oranssiin. Monipuoliset värit yhdistettynä huippulaatuun tuovat kirkkaasti kärkisijan.Ainoa miinus on se, että tuotetta saa vain nettikaupoista.

Lue myös:

Näin teet täydellisen tumman huulimeikin – ohjeet vaihe vaiheelta

Peppi Lankinen: Ainoa, mikä pysyy vuodesta toiseen, on huulipuna!

Hyvä ja halpa meikkivoide – tässä parhaat alle 10 eurolla

Teksti
kuvat fabian björk ja imaxtree
Tilaa Elle

Seuraa Elleä