Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Näin nahkalaukku kestää käytössä pitkään

06.07.2017

Jos sijoitat kalliiseen nahkalaukkuun, kannattaa sen hoidosta myös huolehtia.

Miten hoidan nahkalaukkua?

Käsilaukun nahka on kuin ikääntyvä iho: sitä pitää voidella ja suihkutella jatkuvasti. Ilman hoitamista, nahka kuivuu ja alkaa näyttää tylsältä. Jos laiskottaa, tepastele suutarille.

Miten säilytän nahkalaukkuani?

Käytä luksuslaukun mukana tullutta dustbag-suojapussia. Pussi hylkii hometta ja hajuja. Voit sujauttaa nahkalaukun sisään pehmeää kangasta, jotta muoto säilyy. Vältä venyttävää ja tahraavaa sanomalehtipaperia.

Miten korjautan arvolaukun?

Arvolaukuilla on yleensä pitkäaikainen takuu. Jos takuu ei ole voimassa, kannattaa silti korjauttaa vaurioitunut laukku viemällä se myymälään tai tiedustelemalla brändin suosittelemia suutareita.

Mitä jos laukku kastuu?

Nahka ei kestä isoja määriä vettä. Jos nahka kastuu, anna sen kuivua luonnollisesti huoneenlämmössä. Muista käyttää säännöllisesti vettä ja tahroja hylkiviä suoja-aineita, ettei nahan pintaan tule väriläiskiä. Hiero nahkatuotteen hoitoaine päivää ennen vedenpitävän aineen laittamista.

Miten puhdistan laukun?

Vaikka pinnalla olisi suojaavaa ainetta, muista olla tarkkana hiekan ja kivien suhteen. Nämä naarmuttavat pehmeitä metalli-koristeita ja nahkapintoja helposti.Aloita hellästi tuputtamalla nahalle soveltuvalla pehmeällä rätillä.

Lue myös:

Miksi kaikki himoitsevat Guccin laukkua?

Arkilaukku kannattaa valita huolella – katso 8 tämän hetken trendikkäintä!

Kyllästyitkö heti uusiin kenkiisi tai alesta löytyneeseen laukkuun? Tässä syy!

 

Teksti
Kuva Imaxtree
Tilaa Elle

Seuraa Elleä