Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

5 ideaa moderniin lomatyyliin

14.04.2017

Moderni lomatyyli syntyy täydentämällä minimalistinen asu röyhelöillä. Valokuvaaja 
Janita Autio näyttää mallia.

1. Trumpettilahkeet

Vajaamittaiset trumpettilahkeet näyttävät erityisen hyviltä matalien kenkien kanssa, ja korkea vyötärö antaa vaikutelman pidemmästä siluetista. Mikä parasta, housujen rypytettyä kangasta ei tarvitse silittää.

Lue myös: 3 tapaa yhdistää trumpettihousut

2. Juhlahihat

Volyymihihat ovat helppo kikka näyttävään juhla-asuun. Yhdistä skarppeihin housuihin ja megakorkeisiin korkoihin. Tsekkaa matkustaessa paikallisten vintageliikkeiden laukkuaarteet. Hinnat eivät huimaa päätä, ja saat jotain uniikkia.

Lue myös: 4 x moderni juhlakampaus

3. Frilladetaljit

Röyhelöt eli frillat tuovat iloa myös pieninä annoksina kenkien reunoissa, laukun saumassa tai sukan varressa. Näissä Minna Parikan mustissa korkkareissa on klassikkoainesta. Katsasta myös Terhi Pölkin kevätmallisto, jossa on frillasandaaleja nudeina, mustina ja hehkuvan punaisina.

Lue myös: Tee itse röyhelömekko

4. Pelastajapaita

Väljän rimpsupaidan juju on kerrostettu, ohut kangas. Läpikuultava, ilmava puuvilla laskeutuu kauniisti, ja mikä parasta: tämänkin vaatteen kohdalla säästyt silittämiseltä.

Lue myös: Kyllästyitkö heti uusiin kenkiisi tai alesta löytyneeseen laukkuun? Tässä syy!

5. Isot asusteet

XL-laukut ovat edessä siintävän kesän suurin asustehitti. Balenciaga ja Céline näyttävät mallia jättimäisillä shoppereillaan. Tarkoitus ei ole kuitenkaan täyttää laukkua pinkeäksi turhalla tavaralla. Ota mukaan vain välttämättömät.

Lue myös: Bucket bag eli säkkilaukku

 

Tyyli ja teksti Emilia Laitanen
Kuvat Fabian Björk
Meikki ja hiukset Jenny Jansson
Tilaa Elle

Seuraa Elleä