Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Mallilupaus Ossi Kannosto: ”Mielikuvani alasta perustuivat Zoolander-elokuvaan”

03.07.2017

Miten sinut löydettiin?

Olimme kavereiden kanssa menossa nasuihin (lukiojuhla) ja kävimme sitä ennen McDonaldsissa syömässä. Olimme lähdössä pois, kun Jasmin Islamovic Management Eventsiltä tuli napauttamaan olkapäätä. Hän kysyi, että olinko ikinä harkinnut mallin töitä ja ojensi minulle käyntikorttinsa. Olin silloin vielä 16-vuotias.

Mikä on toistaiseksi ollut kiinnostavin työkeikkasi?

Kiinnostavin työkeikka tähän mennessä oli, kun matkustin Pariisin muotiviikoille kävelemään Sankuanzin muotinäytöksessä. Oli todella absurdia ajatella, että kaksi kuukautta sitten kaikki vasta alkoi ja nyt olen jo niin mukana tässä maailmassa. Ennen tätä muotinäytöstä olin tehnyt vain yhden kuvauskeikan.

Lue myös: Mallilupaus Verna Reini: ”Asetan itselleni paljon paineita”

Mikä on ollut yllättävintä mallin työssä?

Minulla ei ollut hirveästi ennakkokuvitelmia mallintöistä. Olin nähnyt komediaelokuvan Zoolander, joten siihen mielikuvani aika lailla perustuivat.

Kenen uraa itse ihailet?

Muotibisneksessä minulla ei ole esikuvia. Opiskelen tällä hetkellä Helsingin kuvataidelukiossa, joten esikuvinani ovat enemmänkin erilaiset taiteilijat, kuten sarjakuvapiirtät.

Haastavinta työssäsi?

Tämähän on periaatteessa maailman helpoin duuni… seistään ja tehdään ilmeitä. Haastavaa on saada siitä luentevaa. Pitää muistaa olla rento. Ensimmäisessä kuvauksessa olin todella jännittynyt, mutta valokuvaajat neuvovat ainakin tässä alussa paljon, mikä auttaa.

Minkä palautteen muistat ikuisesti?

Pariisin muotiviikoilla kuvittelin mokaavani kävelyn, mutta sen jälkeen Matias Management Eventsiltä sanoi, että meni tosi hyvin. Hän sanoi myös, että ihan kuin olisin tehnyt tätä työtä joskus ennenkin.

 

Lue myös:

Esteratsastaja Tuuli Sopanen Ellen bikinikuvissa

Huippustylisti Claudia Cifu tyylistään: ”Olen farkkutyttö”

Sometähti Janne Naakka: ”Viimeisin innostukseni on meikkaaminen”

 

Teksti
Kuva Niko Mitrunen
Tilaa Elle

Seuraa Elleä