Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Jos etsinnässä on uusi luksuslaukku, hanki tämä: Louis Vuittonin Twist

26.09.2017

Parhaat jutut tulevat pienellä tvistillä! Loistava esimerkki siitä on Louis Vuittonin Twist -laukku. Kerromme nyt, miksi sinunkin kannattaa investoida tähän luksuslaukkuun.

MIKSI JUURI NYT: Louis Vuittonin Twist -laukku on kuin unelma: laukun saa auki kääntämällä logoa. Joka tilanteeseen sopiva unelmalaukku on funktionaalinen ja mahduttaa sisäänsä enemmän kuin mitä antaa ymmärtää. Minilaukku on nähty blogiguru Sandra Hagelstamin ja näyttelijä Zendaya Colemanin matkassa.

TAUSTA: Muotitalo Louis Vuittonin vahva historia on syy siihen, miksi monet asiakkaat palaavat liikkeeseen uudestaan ja uudestaan. Tiesitkö sitä, että suunnittelija Louis Vuittonin ensimmäinen Alma-laukkutilaus oli Coco Chanelille? Entä, että Audrey Hedburnia on kiittäminen ikonisesta Keepall-laukusta, sillä hän pyysi saada jättilaukusta miniversion?

Vaikka ei Vuittonin taustaa tuntisikaan, kaikki tunnistavat ikonisen monogrammikanvaasin. Muotitalon ranskalainen taiteellinen johtaja Nicolas Ghesquière on tehnyt siitä tätä päivää ja sisällyttänyt sen laukkumallistoihinsa.

Monogrammikanvaasin lisäksi Twist-laukussa käytetään Epi-nahkaa, joka on paksua ja kiinteää kangasta. Nahkaa työstetään sävyä antavilla kasviväreillä. Kohokuviot tekevät nahasta kestävän ja vedenpitävän. Lopputulos on niin sileä, että sitä tekee mieli paijata.

SAATAVUUS: Laukkuja on saatavilla Helsingin lippulaivaliikkeestä tai verkkosivulta. Hinnat alkaen
 2 380 e.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

YHDISTELE NÄIN: Vanhanaikaisesta tyylisäännöstä huolimatta laukun ja kenkien ei tarvitse mätsätä. Riittää, että laukku sopii asuun. Jos haluat säväyttää oikein kunnolla, valitse laukun jatkeeksi printtikuvioisia vaatekappaleita. Laukun tapaan asussa saa olla tvistiä.

Lue myös:

Näin nahkalaukku kestää käytössä pitkään

Miksi hurahdamme jatkuvasti uusiin ilmiöihin?

Kyllästyitkö heti uusiin kenkiisi tai alesta löytyneeseen laukkuun? Tässä syy!

 

Teksti
Kuva Imaxtree
Tilaa Elle

Seuraa Elleä