Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Nämä ovat tämän hetken himotuimmat merkkilaukut

14.11.2017

Listasimme merkkilaukut, joita himoitaan, jonotetaan ja fanitetaan juuri nyt. Valitse viidestä luksuslaukusta mikä vain – ja käyt täysiverisestä fashionistasta.

Chanel Gabrielle

Ranskan Ellen kannessakin nähty Chanelin Gabrielle-laukku keimailee lukuisten katutyylitaitureiden Instagram-kuvissa.

SAATAVUUS: Saatavilla Chanel-myymälöistä sekä yksittäisiltä jälleenmyyjiltä. Hinnat alkaen 3 400 e.

Lue lisää laukusta täältä

Louis Vuitton Twist PM

Parhaat jutut tulevat pienellä tvistillä! Louis Vuittonin Monogram Twist -laukku on tästä paras näyte: laukun saa auki kääntämällä logoa.

SAATAVUUS: Laukkuja on saatavilla Helsingin lippulaivaliikkeestä tai verkkosivulta. Hinnat alkaen 2 380 e.

Lue lisää laukusta täältä

Balenciaga Bazar

Usko tai älä, Demna Gvasalian suunnittelema Bazar-nahkalaukku nousi monen yllätykseksi jokaisen katutyylitaiturin (julkiselle tai salaiselle) toivelistalle. Laukku löi läpi viime maaliskuisen näytöksen jälkeen.

SAATAVUUS: Raitaan rakastuneet löytävät laukun Balenciagan myymälöistä sekä muotitalon verkkosivuilta balenciaga.com. Pieniä eriä on saatavilla myös seuraavista verkkokaupoista: net-a-porter.com ja matchfashion.com. Hinnat alkaen 1 095 e.

Lue lisää laukusta täältä

Prada Cahier Notebook Bag

Muotibloggaajien viimeisin pakkomielle: Pradan Cahier-käsilaukku. Italialainen luksusbrändi on luonut taas uuden it-laukun, joka tuntuu vähintäänkin aarrearkulta.

SAATAVUUS: Laukku on niin suosittu, ettei kaikkia malleja välttämättä pääse shoppaamaan heti. Laukku on saatavilla Pradan myymälöistä tai verkkokaupasta. Hinnat alkaen 2 500 e.

Lue lisää laukusta täältä

Gucci GG Marmont Matelassé

Suosiota ei voi estää, kun muotigurut Gigi Hadid, Chiara Ferragni ja Rosie Huntington-Whiteley julkaisevat Guccin GG Marmont Matelassé -laukusta kuvan 30 miljoonalle Instagram-seuraajalleen.

SAATAVUUS: Guccin GG Marmont Matelassé -laukku on saatavilla Guccin myymälöistä, verkkosivuilta, tai verkkokaupoista net-a-porter.com ja mytheresa.com. Hinnat alkaen 790 e.

Lue lisää laukusta täältä

Lue myös:

Miksi kaikki himoitsevat Guccin laukkua?

Näin nahkalaukku kestää käytössä pitkään

Kyllästyitkö heti uusiin kenkiisi tai alesta löytyneeseen laukkuun? Tässä syy!

 

Teksti
Kuvat Imaxtree
Tilaa Elle

Seuraa Elleä