Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tämän laukun haluamme juuri nyt: Guccin GG Marmont Matelassé

29.08.2017

Tässä tämän hetken hittilaukun, Guccin GG Marmont Matelassé -laukun, tarina.

MIKSI JUURI NYT: Suosiota ei voi estää, kun muotigurut Gigi Hadid, Chiara Ferragni ja Rosie Huntington-Whiteley julkaisevat Guccin GG Marmont Matelassé -laukusta kuvan 30 miljoonalle Instagram-seuraajalleen. Sittemmin laukku on bongattu muun muassa eturivitähti Kendall Jennerin olkapäältä.

Gucci on vakuuttanut muotikansaa jo usean sesongin ajan, mutta monen rakkaussuhde brändiä kohtaan on kehkeytynyt viattomasta ihastuksesta voimakkaaksi palvonnaksi nimenomaan tänä vuonna. Tämä nähtiin maaliskuun muotiviikoilla: jokaisella oli jotain Guccia – ja jos kyse oli laukusta, laukku oli Marmont Matelassé.

TAUSTA: Firenzeläisen luksusbrändin historia on pitkä, ja sen ensimmäisiä isoja asiakkaita olivat ratsastusvarustuksia etsineet aristokraatit. Tästä syystä monissa nahkatuotteissa nähdään kuolainyksityiskohta; sellainen on muun muassa supersuosituissa karvaloafereissa.

Myös Marmont-laukun GG-solki on ollut muotitalon ikonisimpia symboleita jo 70-luvulta lähtien. Inspiraatio logoon kehkeytyi solkivyöstä.

Logot olivat vuosi sitten out, mutta Guccin uusin taiteellinen johtaja Alessandro Michele on nostanut brändin uusiin korkeuksiin tekemällä GG-logosta taas makean. Italialaisen muotijätin uusin laukku on yhtä aikaa ajaton ja moderni.

SAATAVUUS: Guccin GG Marmont Matelassé -laukku on saatavilla Guccin myymälöistä tai verkkosivuilta gucci.com, net-a-porter.com tai mytheresa.com. Hinnat alkaen 790 e.

YHDISTELE NÄIN: Mallistossa on runsaasti eri värejä, printtejä ja kokoja. Se takaa sen, että jokaiselle persoonalle löytyy sopiva Marmont. Jos valitset neutraalin sävyisen laukun, muista hullutella asuvalinnalla.

Lue myös:

Näin nahkalaukku kestää käytössä pitkään

Laukku jota himoitsemme nyt: Balenciagan Bazar

Kyllästyitkö heti uusiin kenkiisi tai alesta löytyneeseen laukkuun? Tässä syy!

 

Teksti
Kuvat Imaxtree
Tilaa Elle

Seuraa Elleä

The access_token provided is invalid.