Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Erdem on H&M:n uusi yhteistyökumppani

17.07.2017

Naisellinen brittimerkki Erdem on valittu tämän vuoden H&M:n designer yhteistyökampanjaan.

Vuosittaiset H&M:n yhteistyömallistot ovat nousseet maailmanlaajuisiksi hitti-ilmiöiksi, jotka aiheuttavat lanseerauspäivinä suuren shoppailuhysterian. Mallistot ovat keränneet paljon suosiota, sillä ne antavat mahdollisuuden hankkia catwalkien tavoittelemattomat designer-luomukset maailmanlaajuisesti kaikkien saataville kohtuulliseen hintaan.

Erdem Moralıoğlu

Kuvassa suunnittelija itse Erdem Moralıoğlu

Erdem on Lontoossa 2005 perustettu naistenvaatemerkki, joka tunnetaan naisellisuudesta, eloisista printeistä ja yksityiskohtaisesta käsityöstä. Brändin perustaja Erdem Moralıoğlu on Kanadassa syntynyt turkkilaistaustainen suunnittelija. Hän muutti Lontooseen suorittaakseen muodin maisterin tutkinnon Royal College of Art -yliopistossa. Britanniassa palkitun suunnittelijan luomuksia käyttää esimerkiksi Emma Watson, Sarah Jessica Parker ja Cambridgen Herttuatar.

erdem

Kuvassa vasemmalta alkaen H&M:n luova neuvonantaja Ann-Sofie Johansson, Erdem Moralıoğlu ja Baz Luhrmann

Brändille ominainen naisellisuus onkin nyt mielenkiintoinen tekijä, sillä Erdem lanseeraa ensimmäisen miesten mallistonsa H&M:n yhteistyön myötä. Nähtäväksi jää, kuinka mallistoissa useasti toistuvat romantiikka, kukkakuviot ja historiaan viittaavat muodot toimivat Erdemin miesten vaatteissa. Nämä elementit tosin sopivat täydellisesti yhteistyöhön elokuvantekijä Baz Luhrmannin kanssa, joka tunnetaan Moulin Rouge! ja The Great Gatsby – Kultahattu romanttisista klassikkoelokuvista. Luhrmann on käsikirjoittanut malliston kampanjavideon, josta hehkuu kielletyn romanssin dramaattisuus.

 

”Olen todella iloinen voidessani tehdä yhteistyötä H&M:n kanssa ja kehittää työtäni aivan uudessa mittakaavassa, mukaan lukien miestenmallisto, jollaista en ole koskaan ennen suunnitellut. On myös todella upeaa työskennellä Baz Luhrmannin kanssa, joka on eräs aikamme tärkeimmistä tarinankertojista”, Erdem kertoo.

 

Mainosvideosta päätellen luvassa on odotettavissa hyvin näyttävä ja elegantti mallisto. Erdem x H&M -mallisto tulee myyntiin kansainvälisesti 2.11 valittuihin H&M-myymälöihin ja ketjun nettisivuille.

 

Katso alta Baz Luhrmannin tekemä malliston teaser-video:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hgd9ox_AM5A[/youtube]

 

Lue myös:

Näin syntyy romanttinen juhlatyyli – huippumalli Anna Nevala näyttää mallia

Näin nahkalaukku kestää käytössä pitkään

The Great Gatsby – Kultahattu on kohinan väärti

 

 

Teksti
Kuvat H&M
Tilaa Elle

Seuraa Elleä

The access_token provided is invalid.