Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Eero Ettala: ”Tyyli on tärkeämpää kuin muoti”

17.11.2016

Lumilautailija Eero Ettala, 31, on järjestelmällinen vaatteiden suhteen.

”En halua erottua joukosta vaatteillani, mutta olen kiinnostunut katu-uskottavuudesta oman skeneni, lumilautailun ja skeittauksen parissa. Otin itse junnuna vaikutteita snoukkastaroilta, ja nyt oma tyylini vaikuttaa monen nuoremman pukeutumiseen.

Kun aloitin skeittauksen, käytin muiden tavoin ekstraleveitä housuja. Se kuului asiaan.

Muoti on minulle käsitteenä hankala, sillä en seuraa muotinäytöksiä. Tyyli vaikuttaa kuitenkin paljon: jos näytät hyvältä, siitä on tällä alalla hyötyä.

Tyylini on rento ja simppeli. Mietin aamuisin, mitkä vaatteet sopivat yhteen, mutta en liikaa. Tykkään strech-meiningistä ja siitä, että materiaalit tuntuvat päälläni hyviltä. Mukavuus on tärkeää etenkin skeittikengissä. Ajan uudet kengät sisään kävelemällä ne jalassa ensin kaksi viikkoa, ja otan ne käyttöön skeittauksessa vasta sitten.

Minulla ei ole ollut tarvetta shoppailla 15 vuoteen. En ole ostanut edes sukkia tai kalsareita. Sponsorini lähettävät kotiini vaatteita, joista valitsen, mitä haluan käyttää. Olen järjestelmällinen vaatteiden suhteen: säilytän niitä vaatehuoneessani siististi omilla paikoillaan. Eniten kaapissani on Oakleyn vaatteita.

Tyylikkyys syntyy siitä, että on omalle tyylilleen uskollinen – oli se millainen tahansa. En dumaa vaikkapa niittejä, nahkahousuja tai koruja, vaikka en itse niitä käytäkään.”

eero-ettala

Espoossa syntynyt lumilautailija Eero Ettala, 31, on yhdysvaltalaisen Nitro Snowboards -joukkueen jäsen. Eerosta kertova Ender-dokumenttielokuva valmistui viime vuonna. Eero luottaa rentoihin skeittimerkkeihin. Hänen lempiasuunsa kuuluu Oakleyn takki sekä Ponkesin flanellipaita ja housut.

Eeron lista:

1. Lempivaate Chino-housut, jotka sopivat joka tilanteeseen

2. Tyyli-idoli Fiilistelen skeittari Dylan Riederin tyyliä

3. Lempiväri Eri harmaan sävyt

4. Kengät Skeittikengät

5. Musiikki J. Karjalainen

6. Tyylikäs nainen Persoonallisesti pukeutuva nainen

 

 

 

 

Teksti
Kuva Fabian Björk
Tilaa Elle

Seuraa Elleä