Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Chanelin Gabrielle on juhlakauden ehdoton ykköslaukku

03.11.2017

Etsitkö pikkujoulukaudelle täydellistä juhlalaukkua? Chanelin Gabrielle-laukku keimailee tällä hetkellä lukuisten katutyylitaitureiden Instagram-kuvissa.

MIKSI JUURI NYT: Ranskan Ellen kannessakin nähty Chanelin Gabrielle-laukku keimailee lukuisten katutyylitaitureiden Instagram-kuvissa. Sen saivat ennakkoesitellä tyyli-ikoni Caroline de Maigret ja näyttelijä Naomi Watts. Muotitalon klassikkomallit 2.55 ja Boy pysyvätkin nyt taka-alalla. Bongausvarma Gabrielle-mallisto on Chanelin ensimmäinen iso laukkulanseeraus kuuteen vuoteen, ja se tulee pysymään valikoimassa. M-kokoisen laukun lisäksi myöhemmin on tulossa S- ja L-koot.

TAUSTA: Gabrielle-laukku on hatunnosto Gabrielle ”Coco” Chanelille ja muotitalon muutoshenkisille juurille. Gabrielle Chanelin ajattelu oli rajoja rikkovaa ennen ja jälkeen toisen maailmansodan. Hän halusi laukkujen olevan käytännöllisiä ja muodikkaita ja symboloivan pukeutumisvapautta. Karl Lagerfeldin suunnittelemassa Gabriellessa on kaikkia näitä piirteitä.

Gabrielle-malliston laukut tehdään kestävästä ja korkealaatuisesta vasikannahasta sekä lukuisista eksoottisista nahkamateriaaleista. Muotitalo on valinnut modernin tavan tuoda brändin arvoja julkisuuteen. Käsilaukun mainoskasvoina ovat toimineet supermalli Cara Delevingne, näyttelijä Kristen Stewart ja miesartisti Pharrell Williams. Lagerfeld ei ujostele, kun tarkoitus on olla mieleenpainuva: Elle oli Pariisin muotiviikolla todistamassa Chanel-avaruusraketin nousua Elton Johnin Rocket Man -kappaleen soidessa taustalla.

SAATAVUUS: Saatavilla Chanel-myymälöistä sekä yksittäisiltä jälleenmyyjiltä. Hinnat alkaen 3 400 e.

YHdISTELE NÄIN: Coco Chanel on aikoinaan todennut, ettei luksus ole luksusta, ellei siinä viihdy. Tilavaa laukkua voi kantaa seitsemällä eri tavalla, joten mätsäile fiiliksen mukaan. Kokeile yhdistää luottolaukku lempifarkkujen ja tweed-takin kanssa Caroline de Maigret’n tyyliin.

Lue myös:

Jos etsinnässä on uusi luksuslaukku, hanki tämä: Louis Vuittonin Twist

Näin nahkalaukku kestää käytössä pitkään

Kyllästyitkö heti uusiin kenkiisi tai alesta löytyneeseen laukkuun? Tässä syy!

Teksti
Kuvat Imaxtree
Tilaa Elle

Seuraa Elleä