Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Chanel paljastaa salaisuuden: uusi hajuvesi on nimeltään Gabrielle

12.05.2017

Tänä vuonna Gabrielle Chanel astuu parrasvaloihin.

Elle oli ensimmäisenä suomalaisena mediana kuulemassa helmikuisessa Pariisissa Chanelin erittäin salaisesta ja  yrityksen vuoden tärkeimmästä lanseerauksesta. Kyseessä oli uusi hajuvesi, jota on kehitelty vuosia. Nyt paljastamme hajuveden nimen: Gabrielle Chanel.  Hajuvesi kantaa Chanelin perustajan Gabrielle Chanelin nimeä, jonka inspiroiva elämäntarina on toiminut tuoksun innoittajana. Gabrielle ”Coco” Chanelista puhuttaessa ei voi olla mainitsematta hänen suurta rakkauttaan Boy Capelia, jonka harteilla istuessaaan muodin rautarouva hymyili aidoimmillaan.

Gabrielle Chanel ja Boy Capel

Coco Chanelin elämänviisaudet ovat jääneet elämään. Suorasukaisuudestaan tunnettu Coco tokaisi kerran:  ”Ei ole olemassa rumia naisia. On vain turhan laiskoja.”

Gabrielle on myös it-laukun nimi. Carolin De Maigret kantaa uljaasti laukkua, joka lanseerattiin aikaisemmin tänä vuonna.

Teksti
Kuvat Chanel
Tilaa Elle

Seuraa Elleä