Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Laukku jota himoitsemme nyt: Balenciagan Bazar

18.07.2017

Miten tuhannen euron pesulakassista tuli muotiväen himoitsema asuste? Tässä tämän hetken hittilaukun, Balenciagan Bazarin, tarina.

MIKSI JUURI NYT: Demna Gvasalian suunnittelema Bazar-nahkalaukku nousi monen yllätykseksi jokaisen katutyylitaiturin (julkiselle tai salaiselle) toivelistalle. Laukku löi läpi viime maaliskuisen näytöksen jälkeen. Vajaa tuhannen euron kassi jakaa tunteita: sitä on kuvailtu pesulaan sopivaksi. Pyykkikassi tai ei, tämä nahkalaukku myy ja nopeasti. Oi muoti!

TAUSTA: Balenciagan syksy-talvi 2016 -mallisto on suunnittelija Demna Gvasalian ensimmäinen näytös muotitalolle. Hän on supersuositun muotibrändi Vetementsin perustaja. Nokkela idea tehdä arkisesta asiasta odottamattoman luksusta nosti myös Vetementsin maineeseen.

Normaalisti Balenciaga käyttää langoituksessa samaa väriä kuin tuotteessa, mutta tämän laukun tarkoitus on matkia 
markettilaukkua. Laukkuun valittiin valkoinen lanka, joka ommeltiin neljällä ompeleella per tuuma – eli todella leveästi mutta superlaadukkaasti. Laukku on koostettu pienistä nahkasuikaleista, jotka näkyvät raitana. Jokainen pala on huolellisesti ommeltu, jotta lopputulos näyttäisi yhdeltä kanvaasilta.

Laatu näkyy myös laukun yksityiskohdissa. Kaksivärinen vetoketju on päällystetty palladiumilla, ja logo on kultainen. Bazar onkin todellisuudessa kaikkea muuta kuin markettilaukku.

SAATAVUUS: Raitaan rakastuneet löytävät laukun Balenciagan myymälöistä sekä muotitalon verkkosivuilta balenciaga.com. Pieniä eriä on saatavilla myös seuraavista verkkokaupoista: 
net-a-porter.com ja matchfashion.com. Hinnat alkaen 1 095 e.

YHDISTELE NÄIN: Raikuvat raidat Balenciagan kyljessä hamuavat viereensä suoria linjoja. Toisaalta Bazar rikkoo kaikkia sääntöjä, joten laukun tavoin myös kantaja voi tehdä niin ja räväyttää yhdistelemällä rohkeasti.

 

Lue myös:

Metti Forssell arvostelee lempilaukkunsa

Arkilaukku kannattaa valita huolella – katso 8 tämän hetken trendikkäintä!

Viilaa kesätyylisi jättilierihatulla ja korilaukulla

Teksti
Kuvat Imaxtree
Tilaa Elle

Seuraa Elleä