Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

7 talvikengät, jotka eivät ole moksiskaan lumesta ja loskasta

11.02.2020

Tänä talvena emme liukastele! Sesongin paras hankinta on turvakengiltä jykevän ulkonäkönsä lainanneet saappaat, joissa on paksut urapohjat.

1. Hanki talvikengät puoli numeroa normaalia kokoasi suurempana, jolloin sisään mahtuu myös lämmittävä pohjallinen. Eron todella tuntee! 550 e, Loewe.

2. Kokeile jättää housunlahkeet kengänvarren sisälle. Pussihoususiluetti toimii erityisen hyvin, kun housujen materiaali on ohutta ja laskeutuvaa. 150 e, & Other Stories.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

3. Vuonna 2013 perustettu ruotsalainen Eytys on tuttu erityisesti unisex-tennareistaan. Brändi teki taannoin yhteistyömalliston myös H&M:n kanssa. Povaamme näistä Ortega-nilkkureista tulevaisuuden klassikkomallia. 440 e, Eytys.

4. Dr. Martensin saappaat ovat klassikot, jotka vain paranevat ja muuttuvat mukavammiksi vuosien myötä. Jykevät Chelsea-buutsit toimivat myös kesällä hellemekkojen kaverina. 220 e, Dr. Martens / Zalando.

5. Yhdistä jykeviin kenkiin jotain herkkää. Liehuvat helmat ja vaaleat värit tuovat asuun kaivattua keveyttä. 70 e, Mango.

6. Leveä kuminauha varmistaa, että kengät istuvat napakasti nilkasta. 175 e, Arket.

7. Kokeile kotona! Bottega Venetan näytöksessä turvasaappaat yhdistettiin mustaan, kapealinjaiseen pukuun. Buutsit toimivat juhlavassakin tyylissä, kunhan ne ovat puhtaat ja lankatut. 140 e, Vagabond.

teksti Johanna Piispa
kuvat Imaxtree ja valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä