Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

7 suomalaista kauneusgurua – seuraatko jo heitä?

02.11.2017

Näillä suomalaisilla kauneusguruilla on Instagramissa tuhansia seuraajia. Jos siis kaipaat kotimaista inspiraatiota, seuraa heitä.

Ida Elina Ekman

Ida Ekman, @ida_elina

Ida Ekman on yksi Suomen johtavista kauneusvaikuttajista. Häntä seuraa jopa yli 209 000 ihmistä – eikä ihme: Idalla on lyömätön visio erilaisiin lookeihin, jotka inspiroivat päivittäin ihmisiä ympäri maailmaa. Tämä vuosia ulkomailla asunut meikkiartisti on tunnettu etenkin luomastaan eyeliner-kulmakarvatrendistä. Ida toimii myös NYX Professional Makeup -meikkisarjan kansainvälisenä kasvona.

Stella Sironen

Stella Sironen, @stella.s.makeup

Stella Sirosella on Instagramissa yli 82 000 seuraajaa. Stellan taidetta selatessa tuntuu kuin olisi karkkikaupassa: sateenkaaren värit, glitteri ja tarkat viivat toistuvat toistaan upeammissa luomuksissa. Keväällä jyllännyt sulkakulmakarvatrendi,”feather brows” (jonka jopa Kim Kardashianin meikkiartisti Mario Dedivanovic noteerasi), on myös tämän artistin käsialaa.

Emilia Nummelin

Emilia Nummelin, @emilianummelin

Uskomattoman lahjakas Emilia Nummelin tarjoilee maagisia yksityiskohtakuvia silmistä ja huulista yli 28 000 Instagram-seuraajalleen. Emilialla on vahva ja innovatiivinen oma tyyli, jolla hän luo taiteellisia lookeja, jotka saavat hetkessä inspiraation puhkeamaan kukkaan.

Sara Tarnanen

Sara Tarnanen, @saratarnanen

Sara Tarnanen on nouseva tähti Suomen kauneusvaikuttajien joukossa. Itseoppinut Sara taisteli tiensä viiden parhaan joukkoon kansainvälisissä NYX Nordic Face Awardseissa vuonna 2017. Hänet palkittiin parhaasta tekniikasta.

Bangtsikitsiki

Petra Miettinen, @bangtsikitsiki

Petra Miettisen vaikuttava meikkitaide saa uppoutumaan kymmeniksi minuuteiksi hänen Instagram-profiiliinsa, jota seuraa lähes 50 000 ihmistä. Värejä rakastava Petra rikkoo rajoja toinen toistaan visuaalisemmilla lookeillaan. Niitä on ollut erityisen kiinnostavaa ja mielekästä seurata Halloweenin aikaan, kun hänen luovuutensa pääsee todella oikeuksiinsa.

Niko Nyman

Niko Nyman, @nibsuss

Vasta 16-vuotiaan Niko Nymanin seuraajamäärät kasvavat Instagramissa valtavan nopeasti – jopa tuhansilla päivässä. Kosmetiikka-alan suuret kansainväliset brändit, kuten Anastasia Beverly Hills, ovat noteeranneet tämän nousevan tähden. Emme malta odottaa, mitä tulevaisuus tuo hänelle tullessaan.

Maria Kalliokoski

Maria Kalliokoski, @mariaalexandran

Valloittava Maria Kalliokoski jakaa Instagramissa upeiden meikkikuviensa lisäksi videotutoriaaleja. Videoilta voi oppia erilaisia tekniikoita ja poimia hyödyllisiä vinkkejä omaan tekemiseen.

Lue myös:

Täydellinen silmämeikki vihreille silmille – näin luot kuparisen katseen

Testasimme viisi luonnonkosmetiikan meikkivoidetta

Nämä ovat Alexa Aavarinteen luottotuotteet

Teksti
Kuvat haastateltavat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä