Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Mietitkö geelilakkausta kynsiin? Tässä 4 vaihtoehtoa

24.08.2016

Kokeilimme neljän brändin geelilakkauksia. Katso, mikä oli paras.

Mikä on geelilakkaus?

Kynsihoitolassa oman kynnen päälle UV-uunissa kovetettava päällyslakka. Rakennekynttä luonnollisempi ja hellävaraisempi lakkaus kestää kynsissä 2–3 viikkoa.

Testilakkaus 1: Opi Gel Color

BM Day Spa.

Opi Gel Color -kestolakkaus 47 e.

Testaaja: Saaran kynnet ovat vahvat ja kasvavat hitaasti.

”Kynnet lakataan kahteen tai kolmeen kertaa glittergeelilakalla, joka kovetetaan kerrosten välissä UV-uunissa. Myös alus- ja päällyslakka kovetaan. Hilelakka on kätevä: kynsien kasvamista tai lakan halkeilua ei huomaa helposti. Lakkauksesta tulee supersiisti. Kynnet saavat lakasta lisää paksuutta ja niiden muoto paranee. Lakkaus kestää täydellisenä kaksi viikkoa. Sen jälkeen huomaan halkeilua reunoilla. Kolmen viikon kohdalla poistatan lakan hoitolassa (ja otan tilalle uuden, hups).”

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Testilakkaus 2: Orly Gel FX

Kynsistudio Nail Care Lis.

Orly Gel FX -geelilakkaus 65 e.

Testaaja: Leenalla on kuivat ja hauraat kynnet.

”Olen nauranut kynsilakkausvinkeille – kenellä on aikaa? Nyt mieleni muuttui: hoitolassa kynsinauhat siistitään ennen lakkausta. Sen jälkeen saan istua tunnin verran rauhassa paikoillani. Valmis nudegeelilakkaus näyttää epätodellisen hyvältä, sileältä ja superkiiltävältä. Viikon jälkeen kiilto himmenee, mutta pidän lakasta jopa enemmän. Lakkaus kestää virheettömänä kaksi viikkoa. En joudu varomaan kynsiä, pikemminkin sotken käsiäni kunnolla kokatessani. Pysähdyn jatkuvasti ihailemaan kynsiäni. Rasvaan käsiä aiempaa enemmän, sillä kynnet näyttävät kauniimmilta hoidetuissa käsissä.”

Testilakkaus 3: LCN Recolution

Kauneushoitola Koralli.

LCN Recolution -geelilakkaus 50 e.

Testaaja: Sarin kynnet liuskoittuvat helposti ja kasvavat nopeasti.

”Valitsen vaaleanpunaisen geelilakan, mutta etusormet lakataan vaaleansinisellä ja niihin liimataan pieniä strassitimantteja. Lakkauksen teko kestää yli tunnin, mutta on rentouttavaa. Lopputulos on häikäisevän kaunis ja siisti. Teen pihatöitä ja siivoan, mutta lakka ei kulu. Viikon päästä se näyttää tismalleen yhtä siistiltä kuin juuri valmistuttuaan. Sen jälkeen kynnet kasvavat, joten omaa kynttä alkaa tulla näkyviin. Silti kädet näyttävät huolitelluilta. Tähän olisi helppo jäädä koukkuun.”

Testilakkaus 4: Shellac

Kauneushoitola Blue Lagoon.

Shellac-geelilakkaus 45 e.

Testaaja: Tarun kynnet lohkeilevat helposti eivätkä tavalliset lakat pysy.

”Astelen lounastunnilla 45 minuutin kynsihoitoon. Kynsinauhat pehmitetään ennen lakkausta öljyllä ja siistitään. Esivalmistelut ovat tärkeitä, jotta lakkaus kestää kynsissä jopa kolme viikkoa. Valitsen liilan geelilakan, jota laitetaan kolme kerrosta. Kynsistä tulee kiiltävät, hyväkuntoisen näköiset ja salonkikelpoiset. Viikon jälkeenkin lakkaus näyttää juuri tehdyltä. Huomaan pitäväni käsiäni enemmän esillä, koska kerrankin olen ylpeä huolitelluista kynsistäni.”

Lue myös:

Kauneushoitola kotona – 11 vinkkiä ihanaan hemmotteluiltaan

”En voi ymmärtää ihmisiä, jotka eivät hoida kynsiään”

Kynsiguru kertoo, miten glitterlakat irtoavat kiireessä

 

Tilaa Elle

Seuraa Elleä