Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kaupallinen yhteistyö

Elle & V 10 Plus yhteistyö

Testiryhmä innostui V 10 Plus -tuotteista

02.05.2016

Elle.fi ja blogaaja Nella Törnroos avasivat haun testiryhmään maaliskuun alussa 2016. Halukkaita tuli nopeasti yli 800!

Testiryhmään valittiin yhteensä 54 testaajaa, joista 26 testasi Okinawa Deep Sea Water -kosteusnaamiota ja LX Advanced Eye Treatment -silmänympärysvoidetta ja 28 testasi A-vitamiini Seerumia ja silmänympärysvoidetta. Testijakso kesti kaksi viikkoa.

 

Apua tummiin silmänalusiin, silmäpusseihin ja kuivaan ihoon

Testaajissa oli kaikenikäisiä naisia, osa haki ratkaisua tummiin silmänalusiin, osa silmäpusseihin. A-vitamiini Seerumia testanneilla oli joko normaali tai sekaiho kun taas Okinawa-naamiota testanneista suurimmalla osalla oli kuiva iho.

Enemmän kuin kolme neljästä testaajasta ei ollut käyttänyt V 10 Plus -ihonhoitotuotteita koskaan aiemmin. Ensivaikutelma tuotteista oli hyvä, sekä pakkausten että itse tuotteen osalta. Etenkin A-vitamiini Seerumin pakkausta kehuttiin paljon.

 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Testiryhmän palaute: silmänympärysvoide

LX Advanced Eye Treatment Cream auttoi testaajien mukaan erityisesti juonteisiin (34% sanoi näin) mutta myös silmäpusseihin (28%). Myös tummiin silmänalusiin saatiin tuotteesta apua. 59% huomasi näkyviä tuloksia testijakson aikana! 71% sanoi, että tuote vastasi odotuksia! 63% suosittelisi V 10 Plus -sarjan silmänympärysvoidetta!

 

”Kuivuus hellitti. Ilme oli fressimpi heti.”

 

”Olen nyt käyttänyt tuotetta reilu 2 viikkoa ja minusta se auttoi heti ensimmäisen kerran jälkeen. Tuote napakoittaa ihoa mukavasti, ei kiristävästi. Tummat silmänaluset ja väsyneet silmänympärykset eivät ole enää entisellään, vaan tilalle on tullut virkeämpi katse. Voide imeytyy hetkessä, eikä jätä ihoa rasvaiseksi. Jää kyllä hankintalistalle jatkossa!”

 

Testiryhmän palaute: kosteusnaamio

Okinawa Deep Sea Water -kosteusnaamion kehuttiin olevan erittäin hyvin kosteuttava (72% sanoi näin) ja lisäävän ihon kimmoisuutta (58%). 72% huomasi näkyviä tuloksia testijakson aikana ja 75% sanoi tuotteen vastanneen odotuksia! 60% suosittelisi Okinawa-naamiota!

”Alkuun, kun tuotetta oli levittänyt iholle, iho tuntui kiristävän ja mietityttikin, miten iho selviää aamuun asti. Mutta selvisi ja hienosti. Aamulla iho tuntui tosiaan pehmeämmältä ja jämäkämmältä. Tuo kiinteyttävä ominaisuus oli esitteistä jäänyt minulta huomaamatta, mutta kiinteyttävän tunteen naamio tosiaan toi.”

 

”Käytin 4 kertaa viikossa yövoiteen sijasta. Ensimmäisellä kerralla iho oikein imaisi naamion. Täydellisen kosteuttava, aivan ihana olo kasvoilla sen levittämisen jälkeen, iho tuntui hengittävän! Aamulla iho oli pehmeä ja tasaisen värinen.”

 

”Tuote imeytyi todella hyvin. Vaikka laitoin runsaastikin tuotetta kasvoille ei siihen jäänyt mitään ylimääräistä pyyhittäväksi 20 minuutin jälkeen. Iho pysyi kosteutettuna hyvin.”

 

Testiryhmän palaute: A-vitamiini Seerumi

A-vitamiini Seerumi auttoi ennen kaikkea ihoa uudistavasti (63% sanoi näin). Se myös hoiti hyvin silmänympärysihoa (35%). 68% huomasi näkyviä tuloksia testijakson aikana ja 73% sanoi tuotteen vastanneen odotuksia. 75% suosittelisi A-vitamiini Seerumia!

”Aivan mahtava tuote! Tehosi jopa auto-onnettomuudesta seuranneisiin kasvojeni arpiin, jotka vaalenivat ja silottuivat jo kahden viikon käytön jälkeen huimasti! Ei ole mitään pahaa sanottavaa tuotteesta, ihan huippu! Ihoni on myös kiinteämpi, kimmoisampi ja tasaisemman värinen, pelkän kahden viikon käytön jälkeen jo.”

 

”Iho on aivan eri näköinen, harmaus lähtenyt ja väri on kirkkaampi ja sileämpi ja tuntuu että couperosakin on puolittunut. Tämä tuote yllätti tosi positiivisella tavalla! Pidin tosi paljon ja auttoi ihoa kirkastumaan!”

 

”Oli hauska kuulla, kun viime viikonloppuna juttelin tutun rouvan kanssa, hän sanoi, että olenpa freesin näköinen. Uskon seerumeiden tehoon.”

 

Lue lisää testatuista tuotteista:

v10plus_okinawa_deep_sea_water_mask_900

Tehokosteuttava kasvonaamio kaikille ihotyypeille

V 10 Plus Okinawa Deep Sea Water Mask kosteuttaa optimaalisesti ihoa kaikkina vuodenaikoina. Kosteusnaamio sopii kaikille ihotyypeille: erittäin herkälle, kosteutta kaipaavalle, kuivalle ja pintakuivalle rasvaiselle iholle. Se sopii erinomaisesti myös miehille.

Lue lisää tuotteesta >>

V-10-Plus-Advanced-LX-Eye-Treatment_900

V 10 Plus LX -voiteella pirteyttä katseeseen

V 10 Plus LX -silmänympärysvoiteessa on kaikki, mitä tarvitaan herkän silmänympärysihon hoitoon. Se auttaa vaalentamaan tummia silmänalusia, vähentämään turvotusta sekä säilyttämään herkän silmänympärysihon kiinteänä ja heleänä.

Lue lisää tuotteesta >>

v10plus_vitamin_a_serum_900

V 10 Plus A-vitamiini Seerumi uudistaa ihoa

V10 Plus A-vitamiini seerumi tehostaa ihon aineenvaihduntaa, uudistaa ihosoluja ja nuorentaa ihoa. Seerumi on loistava myös sekaiholle, sillä se tasoittaa talineritystä ja supistaa huokosia. V 10 Plus A-vitamiini Seerumi auttaa myös vaalentamaan tummaa silmänympärysihoa.

Lue lisää tuotteesta >>

 

Tilaa Elle

Seuraa Elleä