Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tässä parhaat meikkivoiteet tummalle iholle

25.07.2017

Tummalle iholle on aiemmin ollut vaikea löytää Suomesta sopivaa meikkivoidesävyä, mutta nyt tilanne on muuttumassa. Valitsimme parhaat meikkivoiteet tummalle iholle.

Tummien meikkivoiteiden huono saatavuus on ollut pitkään tabu Suomessa. Malli ja muotitoimittaja Suzanna Gembege on kuitenkin pitkän etsinnän jälkeen huomannut ilmassa muutosta. Lue lisää aiheesta täältä. Nyt Suzanna vinkkaa omat suosikkinsa – näiden meikkivoiteiden sävyvalikoima yllättää.

Parhaat meikkivoiteet tummalle iholle:

MAKE UP FOR EVERIN Ultra HD on hehkutuksen arvoinen taikavoide. Täyteläinen meikkivoide levittyy iholle kuin voi. Putilossa on paljon pigmenttiä, joten aloita vähästä. 53 e.

BAREMINERALSIN Bareskin-seerumimeikkivoide on höyhenenkevyt ja kirkastava, mutta samalla sopivan peittävä. Se sisältää vain luonnollisia mineraaleja. 45 e.

NYXIN Stay Matte But Not Flat on öljytön sarja, joka pitää sisällään huimat 28 sävyä. Mattapintaa ja läpikuultoa yhdessä purkissa – kyllä
kiitos! 9 e.

MACIN Studio Fix Fluid -meikkimeikkivoide ei kuivahda iholle heti, joten sen voi levittää rauhassa. Lasipurkillinen hehkua, tasaisuutta ja sävyjä, parasta juuri nyt. 31 e.

MAKE UP STOREN Sculpt Excellence on voidemainen meikkivoide, jolla saa samettisen peittävän ja puolimattaisen lopputuloksen. Pintakuivan ihon nappivalinta. 43 e.

Lue myös:

Hyvä ja halpa meikkivoide – tässä parhaat alle 10 eurolla

Testissä 5 tyynymeikkivoidetta – katso mikä oli toimituksen suosikki!

Näin teet täydellisen tumman huulimeikin – ohjeet vaihe vaiheelta

Teksti
kuva Fabian björk
Tilaa Elle

Seuraa Elleä