Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tropiikki työpöydällä – katso 6 parasta kasvosuihketta!

16.01.2017

Leena Oravainio huomasi, että kasvosuihke 
piristää kuin etelänloma.

Kello on neljä iltapäivällä. Olen aloittanut työt aikaisin, istunut palavereissa, syönyt hätäisen lounaan näppäimistön äärellä ja paiskinut sen jälkeen hommia tauotta. Iltapäivällä päässä alkaa surista ja silmät tuntuvat karheilta.

Vilkaisu peiliin vahvistaa olotilan: naama on yhtä nuupahtanut kuin keskittymiskykyni. Iho on imenyt sisäänsä kaiken meikin, ja pienet juonteet ovat tulleet esiin kuin halkeamat auringonpaahtamassa autiomaassa.

Pikaiset elvytystoimet: puoli litraa vissyä, niskavenytys ja muutama suihkaus kasvosuihketta.

Ei ihme, että misteistä eli kasvosuihkeista on tullut kauneusfanien uusin villitys. Hehkuva iho on maailmanlaajuinen pakkomielle, mutta elämme ihoa rasittavaa elämää. Tietokoneruudut, ilmastointi, saasteet, kylmyys, kahvi ja alkoholi kuivattavat ihoa. Naamani on kosteassa tropiikissa aina vuosia nuoremman näköinen.

 

6 parasta kasvosuihketta

1. Björk & Berriesin Deep Forest Face Mistin suihkaus on hienojakoisin. Suihkin tätä kosteuttamaan myös tukkaa. Hinta 29 e.

2. La Merin The Mist sisältää kasviuutteita, jotka pysyvät aktiivisina pullossa olevan magneetin avulla. Kuulostaa humpuukilta mutta tuntuu luksukselta. Hinta 85 e.

3. Dr. Hauschkan Facial Toner on ruusuntuoksuista luomua lasi-purkissa. Hinta 31 e.

4. Clarinsin Fix’ Makeup on niin nätti, että jo pelkkä pullon näkeminen virkistää. Kiinnittää meikin ja suojaa saasteilta. Paras laukkusuihke. Hinta 30 e.

5. Dermalogican Multi Active Toner on ihana iltasuihke. Se sisältää rauhoittavaa laventelia ja sitruunamelissaa. Joukon kasvovesimäisin ja suuripisaraisin. Hinta 46 e. 

6. Artdecon 3 in 1 Fixing Spray sopii meikatun naaman kosteuden palauttamiseen. Hyvä hienojakoinen suihke. Hinta 24 e.

 

 

 

Teksti
kuvat fabian björk
Tilaa Elle

Seuraa Elleä