Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Testissä 5 tyynymeikkivoidetta – katso mikä oli toimituksen suosikki!

02.02.2017

Meikkisieneen imeytetty tyynymeikkivoide on kiireisen pelastus. Testasimme parhaat.

1. Vaativaan makuun

Lancômen Teint Idole Ultra Cushion. 49 e.

Painan vippaa meikkityynyyn kevyesti ja taputtelen meikkivoiteen kasvoille. Tämä peittää kunnolla. Iho tuntuu silti kosteutetulta ja hehkuu nätisti. Meikki kestää iltapäivään asti. Sitä on myös näppärä korjailla, koska vaikka tuote peittää, se ei tuki ihoa tunkkaiseksi. Ole tarkka sävyn kanssa, itse valitsin liian vaalean (naamiovaikutelma, check).

2. Kuulaita kerroksia

L’Oréal Paris’n Nude Magique Cushion. 15,90 e.

Meikkivoide tuntuu superkosteuttavalta, melkein kuin levittäisin kasvoille kosteuttavaa seerumia. Taputtelen voiteen iholle tyynymeikkivoiteen idean mukaisesti kerroksittain. Saan pikkuhiljaa lisää peittävyyttä. Lopputulos on ihanan
kuulas, jopa useamman meikkikerroksen jälkeen. Hintaansa nähden loistava.

3. Pysyy, pysyy

YSL:n Le Cushion Encre de Peau. 65 e.

Meikkivoide on melko paksua mutta levittyy kauniisti, kunhan et ota vippaan kerralla liikaa tuotetta. Tämä pysyy kuin tauti: meikkiä ei juuri tarvitse korjailla päivän aikana. Lopputulos on melko mattainen, joten levitä ohuita kerroksia. Musta-kultainen pakkaus tuo mieleen korurasian.

4. Pikameikki nro 1

Isadoran Nude Cushion Foundation. 29,95 e.

Testituotteista tätä on helpoin käyttää: ei pelkoa rajoista tai tukkoon meikatun näköisesti ihosta. Painelen meikkivoiteen t-alueelle auton ratissa liikennevaloissa, ja lopputulos on silti kauniin luonnollinen. Mainio matkatuote, jolla teet tarvittaessa meikkipohjan sekä kevyeen päivämeikkiin että viimeisteltyyn ilta-lookiin nopeasti.

Tämä oli toimituksen suosikki!

5. Pehmeä pumpuli-iho

Diorin Capture Totale Dreamskin Perfect Skin Cushion. 97 e.

Dior on minulle ihomeikkien aatelinen, eikä nytkään tarvitse pettyä. Kevyt, sopivasti peittävä meikkivoide sisältää Dreamskin-seerumin ihoa hoitavia ominaisuuksia: se tekee ihon pehmeäksi ja tasaiseksi. Meikki sulautuu ihoon niin hyvin, että sitä ei juuri tunne. Hintaan kuuluu täyttöpakkaus. Ei kaikista peittävin, mutta muuten täydellinen.

Vinkki! Taputtele cushion-meikkivoide iholle rasian mukana tulevalla vipalla. Muista pestä vippa parin viikon välein.

 

Lue myös:

Nyt ei säästellä kimalluksessa – 4 upeaa glittermeikkiä

10 askelta pitkään tukkaan

 

Teksti
Kuvat Mari Lahti ja Imaxtree
Tilaa Elle

Seuraa Elleä