Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Testasimme tyvivaahdot ja löysimme parhaan!

16.02.2017

Jos haluat tuuhean ja ilmavan tukan, tarvitset tyvivaahdon.

Vedeneristys

Big Sexy Hair Root Pump Plus Humidity Resistant Volumizing Spray Mousse Hinta 24 e.

Testivaahdoista tällä on hankalin suutin, sillä se aukeaa kuin torvi ja levittää vaahtoa myös hiusten pituuksiin. Se ei haittaa, jos vaahtoa on tarkoitus käyttää koko päähän. Tarkkaan työskentelyyn suutin ei kuitenkaan sovi. Vaahto on napakkaa ja tyvi kohoaa nätisti. Tukka pysyy ilmavana pienestä tihkusateesta huolimatta.

Toimituksen suosikki!

Lisää tukkaa

Redken Guts 10 Hinta 34 e.

Hiukset tuntuvat tyvestä latvaan ilmavilta ja puhtailta – oikeastaan siltä, että niissä ei olisi muotoilutuotetta. Ensimmäistä kertaa tajuan todella, mitä tarkoittaa, että tuote antaa hiuksille rakennetta: jokainen suortuva on vähän napakamman ja ryhdikkäämmän oloinen. Hiuksia tuntuu yhtäkkiä myös olevan enemmän kuin aiemmin.

Sekä että

Tigi Catwalk Your Highness Root Boost Spray Hinta 20 e.

Suihke nostaa tyven nätisti, etenkin kun kuivaan hiukset pää alaspäin. Kun suihkutan tuotetta yhtä paljon kuin testin muita vaahtoja, tukasta tulee hiukan tahmea. Hiukset tuntuvat sähköistyvän normaalia enemmän, vaikka ilma ei ole kylmä eikä kuiva. Tuote toimii myös kuivassa tukassa, mutta silloin on erityisen tärkeää suihkia vain vähän kerrallaan.

Juurihoito

Moroccanoil Root Boost Volume Hinta 29 e.

Pari truuttausta ­riittää kohottamaan paksuhkon polkkani tyven. Vaahto pitää tukan pöyheänä mutta pehmeänä koko työpäivän. Normaalisti ­pesen ­hiukseni parin ­päivän ­välein, mutta nyt tukka kaipaa pesua jo seuraavana ­aamuna. Pisteet kuitenkin ­siitä, että vaahto ­suitsii sähköisen ­tukan aloilleen. Testin ­ihanimman tuoksuinen tuote.

Itsesäädeltävä

Schwarzkopf Professional Osis + Session Label Hinta 22 e.

Miellyttävän miedon tuoksuinen vaahto ei tahmaa. Tukka on vielä seuraavanakin päivänä ilmava. Tuotetta saa ruiskuttaa monta kerrosta, jos haluaa kunnon nosteen. Yksi kerros tarkoittaa kevyttä pitoa, kaksi vahvempaa nostoa ja kolme kunnon kohotusta. Parasta on, että kerrostaessa voi itse säätää, kuinka näyttävän tyvikohotuksen haluaa.

 

Lue myös:

10 keinoa kasvattaa pitkät hiukset nopeasti

4 x moderni juhlakampaus

Testissä 5 tyynymeikkivoidetta – katso mikä oli toimituksen suosikki!

 

Teksti
Kuva Imaxtree ja valmistajat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä