Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kaupallinen yhteistyö

Tällä tuotteella teet täydellisen meikkipohjan

01.02.2017

L’Oréal Parisin uusi Infallible Total Cover on räätälöity häivyttämään juuri sinun ihosi sävyn epätasaisuuksia.

Meillä kaikilla on ihoalueita, jotka vaativat aamuisin enemmän huomiota – ihon pigmenttiläiskät, punoittavat nenänpielet ja tummat tai sinertävät silmänaluset. L’Oréal Parisin uusi Infallible Total Cover -peiteväripaletti on tehty peittämään räätälöidysti juuri näitä ongelmakohtia. Viiden värin paletti sisältää runsaspigmenttisiä, ihon omia värieroja neutraloivia sävyjä, jotka vastaväriteoriaan perustuen peittävät ihon isommatkin virheet. Neutraloivien sävyjen jälkeen pohja viimeistellään oman ihon sävyisellä peitevoiteella tai meikkivoiteella. Sileä ja tasainen pohja kestää koko päivän, jopa 24 tuntia!

Ellen bloggaaja Metti Forssell näyttää, kuinka helppoa Color Correcting -tekniikka on Infallible Concealer -peiteväripaletin avulla.

Ennen ja jälkeen.

Ennen ja jälkeen.

Punaisuuden peittäminen.

Vaihe 1: punaisuuden peittäminen.

Kasvojen huolellisen puhdistamisen ja kosteuttavan tuotteen jälkeen Metti peittää ensimmäisenä vaiheena kasvojensa punoittavat alueet. Neutralointiin käytetään punaisen vastaväriä, eli vihreää. Metillä punaisia alueita ovat nenänpielet ja posket, sekä yksittäinen pieni punertava alue otsassa. Monella punaisuuden häivyttämistä kaipaa t-alue leuasta otsaan, jossa talineritys on voimakkaampaa.

Vaihe 2. Ilmeen korostaminen

Vaihe 2: ilmeen korostaminen.

Punaisuuden neutraloinnin jälkeen Metti tuo lisää kirkkautta kasvoille levittämällä liilaa sävyä sekä poskipäihin että otsaan. Liila väri häivyttää ihon keltaisuutta ja sameutta raikastaen ilmettä.

Vaihe 3: tummien alueiden peittäminen.

Vaihe 3: tummien alueiden peittäminen.

Metti lisäsi silmän alle paletin keskimmäistä, hieman persikkaista sävyä. Sillä on helppo peittää ihon tummia kohtia, kuten juuri silmänalusia tai leuan alueen varjoja.

Vaihe 4: häivytys.

Vaihe 4: häivytys.

Kun peitevärit ovat levitetty, sävyt häivytetään huolellisesti sienen tai pensselin avulla. Helpoiten tuote levittyy kostean beauty blenderin avulla.

Vaihe 5: pohjan viimeistely.

Vaihe 5: pohjan viimeistely.

Lopuksi meikkipohja viimeistellään ihoon omaan sävyyn sopivalla meikkivoiteella.

L’Oréal Paris Infallible Total Cover.

L’Oréal Paris Infallible Total Cover -peiteväripaletti sisältää:

Beige x 3: Peittää ihon tummia kohtia.

Lila: Kirkastaa ihon sävyä.

Vihreä: Neutralisoi punaisuutta.

Opettele juuri sinun kasvoillesi sopiva tapa täydellisen pohjan tekemiseen. Lisää ohjeita erilaisten ongelmakohtien peittämiseen Infallible Total Cover -peiteväripaletilla löydät täältä.

 

Jutun kuvat: Niki Strbian

Tilaa Elle

Seuraa Elleä