Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tältä näyttävät syksyn meikkitrendit – megaripsiä, sähkönsinistä ja hippihenkeä

13.09.2017

1970-luku hyppää kasvoille modernisti. Megaripset saavat seuraa sähkönsinisestä tai kuparisesta luomiväristä ja yltiökuultavasta ihosta.

Unohda tässä lookissa luomiväri tai rajaus alaluomilta. Näin nukkemaiset ripset pääsevät oikeuksiinsa. Keskity ennemmin peittämään tummat silmänaluset.

#Bosslady

Power woman -look syntyy pehmeiden sävyjen ja superripsien yhdistelmästä. Punaiseen taittava luomiväri korostaa vihreitä ja sinisiä silmiä kauniisti.

Lue myös: Näin teet 70-luvun megaripset

1970-luvun meikin juju ovat tekoripsimäiset ripset. Harjaa pidentävää, tuuhentavaa ja erottelevaa maskaraa reippaasti sekä ylä- että alaripsiin. Käytä apunasi ripsiharjaa, jotta vältät paakut.

Sähkökatkos

Pysäytä katseet neonsinisillä, paksuilla alarajauksilla. 70-lukulainen fiilis syntyy yhdistämällä rajuun silmämeikkiin nudehuulet.

Lue myös: Ellen kauneusvloggaaja Nella Törnroos neuvoo: näin teet täydelliset rajaukset

Runsaat ripset tarvitsevat siistin taustan. Muista tasoittaa luomet meikinpohjustusaineella tai meikkivoiteella, vaikka et käyttäisikään luomiväriä.

Ihan hippi

Megaripset eivät tarvitse seurakseen kuin täydelliseksi meikatun ihon. Valitse irtoripsimäisen efektin luova maskara ja tehosta lookia ripsitupsuilla.

Lue myös: Gurun vinkit: näin teet täydellisen meikkipohjan

Tyttömäinen tyyli saa kaivattua karismaa goottikynsistä. Valitse mattapintainen tummanvioletti tai musta kynsilakka. Huolehdi myös, että kyntesi eivät ole liian pitkät (säästyt noitaefektiltä).

Kukkaiskansaa

Hippihenkinen meikki ei tarvitse ripsiväriä. Nakuripsien parhaat kaverit ovat  ruusuinen, voidemainen poski- ja huulipuna sekä superkuultava iho.

Lue myös: 8 tyylioivallusta San Franciscon naisilta

Idea silmälasien käyttäjälle:

Megaripset näkyvät näyttävienkin pokien takaa. Varoitus: ripset saattavat osua rilleihin, joten ole tarkka pituuden kanssa.

Lue myös:

Millainen otsatukka sopii minulle?

Hyvä ja halpa meikkivoide – tässä parhaat alle 10 eurolla

Päivitä juhlalookkisi ja kopioi nämä muotinäytöksistä tutut tyylit

Teksti
kuvat Henrik Bülow / Blink Produktion
Tilaa Elle

Seuraa Elleä

The access_token provided is invalid.