Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Suosittu brittiartisti Dua Lipa paljastaa parhaat kauneusniksinsä

19.12.2019

ELLE tapasi kuunteluennätyksiä rikkovan brittiartisti Dua Lipan ja pyysi tätä jakamaan parhaat kauneusvinkkinsä.

ELLE: Millaisista tuoksuista pidät?

Dua Lipa: ”Rakastan laventelin tuoksua, se on todella rauhoittava. Ja kun haluan virkistyä tai kirkastaa ajatukseni, pidän mukanani eukalyptus- tai palisanteriöljyä. Ne auttavat esimerkiksi silloin, kun yritän keskittyä kirjoittamiseen.”

ELLE: Millainen hajuvesien käyttäjä olet?

Dua Lipa: ”Minulla on vain yksi hajuvesi, jossa pysyttelen päivin ja öin. Ensimmäinen tuoksumuistoni liittyy äidiltä lainaamiini Jean Paul Gaultierin parfyymeihin, joista siirryin käyttämään Britney Spearsin Curious-tuoksua. Oli todella jännittävää päästä vaikuttamaan YSL:n uuden hajuveden lopputulokseen.”

ELLE: Mikä on paras kauneusvinkkisi kiirehetkiä varten?

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Dua Lipa: ”Harjaan huuleni samalla kun pesen hampaani. Matkustaessa iho kuivuu, ja harjaaminen kuorii kuivan ihosolukon pois huulilta. Lisäksi kannan usein mukanani kangasnaamioita ja käytän niitä häpeilemättä esimerkiksi lentokoneessa.”

ELLE: Mitä ovat ihonhoitosuosikkisi?

Dua Lipa: ”Olen tarkka seerumeista. Vältän retinolia tai C-vitamiinia sisältäviä seerumeita, sillä ne saavat ihoni kuoritutumaan liikaa. Käytän mieluummin B-vitamiini- tai prebiottiseerumia ja todella kosteuttavia kasvovoiteita. Huulikiilloista suosikkini on Glossierin Birthday Balm.”

ELLE: Miten kauneusrutiinisi muuttuvat silloin, kun olet kiertueella?

Dua Lipa: ”Esiintyessä käytän normaalia voimakkaampia meikkejä: vedenpitävää ripsiväriä ja paksumpaa meikkivoidetta, joka ei sula pois lavallakaan. Yritän silti säilyttää ihonhoitorutiinini samanlaisina ja huolehdin aina siitä, että poistan meikit kunnolla.”

ELLE: Jaa jokin oppi urasi varrelta.

Dua Lipa: ”Paras oppi, jonka olen saanut, on olla kiltti itselleen. Aivan liian usein tulee hautauduttua to do -listojen alle ja mietittyä vain sitä, mikä on seuraava tavoite. On tärkeää oppia ottamaan omaa aikaa ja olemaan läsnä hetkessä, vaikka ympärillä tapahtuisi kuinka paljon. Se on paras tapa rakastaa itseäsi.”

Muusikko Dua Lipa, 24, on YSL:n uuden Libre-tuoksun kasvo. ”Olen aina arvostanut sitä, mitä YSL edustaa. Brändi on kautta aikain rikkonut rajoja – esimerkiksi tuomalla smokit naisten pukeutumiseen 60-luvulla.”

Lue myös:

YSL:n kauneuslähettiläs Celine Bernaerts: ”Leikkikää meikeillä ja nauttikaa väreistä”

5 x huippumeikkaajan vinkit näyttävään meikkiin

teksti Anni Nissi
kuva YSL
Tilaa Elle

Seuraa Elleä