Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Nyt ei säästellä kimalluksessa – 4 upeaa glittermeikkiä

07.01.2017

Juhlameikeissä ei nyt pihistellä hileessä tai glitterissä. Tässä ihanimmat bilemeikit.

eli601768

1. Kultu Kimallus

Oletko luonnollisen nudemeikin ystävä? Saat olla sitä myös juhlissa, mutta lisää meikkiin yksi huomiokohta: päällystä yläluomet kullanvärisillä glitterhipuilla. 
Bilefiilis taattu.

Ohje:

Kiinnitä glitterhiput aina siihen tarkoitetulla aineella, kuten glitterliimalla. Pohjusta luomet ja levitä meikkiliimaa liikkuvalle luomelle. Kiinnitä erikokoisia kimalteita sen päälle kulmakarvoihin saakka.

 

eli601778

2. Hilehuuli

Dramaattinen huulipuna on kauden kauneushitti. Vie trendi astetta pidemmälle lisäämällä kimalletta: taputtele metallinsävyisiä irtohileitä huulipunan päälle. Silmämeikiksi riittää musta maskara.

Ohje: Käytä hileiden kiinnitykseen esimerkiksi Make Up Storen Mixing Liquid -meikkiliuosta. Sekoita sitä hileisiin ja painele huulille.

eli601775

3. Lumikuningatar

Siniset hilesilmät ovat minkä tahansa bileiden maagisin meikkivalinta. Ei haittaa, vaikka hileet varisevat silmien alle ja poskipäille – se on tarkoituskin.

Ohje: Liimaa silmän sisänurkkaan hopeanvaaleaa hilettä ja liikkuvalle luomelle sinistä glitteriä. Painele ne paikoilleen siveltimellä tai sormenpäällä.

 

eli601769

4. Vaaleanpunainen pantteri

Mikä olisi ihanampaa kuin pinkki glitteri? Se toimii juhlameikissä, kun taputtelet fuksianväristä kimmellettä kevyesti luomille ja reippaasti huulille.

Ohje: Tehosta neonpinkkiä meikkiä rajaamalla ja värittämällä huulet tarkasti.

eli601770

Idea tosiglitteristille: hanki askartelukaupasta tähtistrasseja ja liimaa niitä alaluomelle irtohileen seuraksi. Käytä tässäkin glitterin kiinnittämiseen tarkoitettua liimaa.

 

 

 

Teksti
kuvat Henrik Bülow / Blink Productions
Tilaa Elle

Seuraa Elleä