Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Natalia Oona paljasti kosmetiikkasuosikkinsa Ellelle

07.10.2017

Ellen bloggaaja Natalia Oona 
paljastaa suosikkikosmetiikkansa.

Kevyt ja peittävä

Olen käyttänyt Maybellinen Fit Me -meikkivoidetta neljä vuotta. Kevyt mutta peittävä koostumus sopii täydellisesti pintakuivalle iholleni ja kestää läpi päivän. Yhdellä kerroksella saa kauniin tasaisen värin, mutta useamman kerroksenkaan jälkeen iho ei näytä tunkkaiselta. Hinta-laatusuhde on
mieletön! 12 e.

Seksiä parempaa

Too Faced -sarjan Better Than Sex -ripsiväristä on puhuttu todella paljon, ja se on kaiken hehkutuksen arvoinen. Se tuuheuttaa ja erottelee ripset täydellisesti. Ripsiväri kestää myös läpi päivän varisematta. Ensimmäisestä käyttökerrasta asti tämä onkin ollut ainoa ripsiväri, jonka nimeen vannon. 20 e.

Omaa sävyä parempi

Huulten värittäminen huultenrajauskynällä antaa väriä kasvoille ja viimeistelee lookin. Bobbi Brownin kynän koostumus on ihanan pehmoinen, eikä se kuivata huulia. Jälki kestää huulilla pitkään. Nude-sävy on kestosuosikkini, koska se vastaa omien huulteni väriä, vähän tummemmalla vivahteella. 20,50 e.

Kulttivoide

Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream on kestosuosikkini, jota pidän mukana laukussani mihin ikinä menenkin. Multituotetta voi käyttää huulille, kasvoille, vartalolle tai vaikka kynsinauhoille. Voide rauhoittaa ja kosteuttaa sekä korjaa ihon pieniä pinnallisia vauriota. 41 e.

Kuin aito rusketus

Benefitin Hoola Bronzer on paras kokeilemani aurinkopuuteri. Sävy on aavistuksen kellertävän ruskea ja vastaa täydellisesti auringosta saatua rusketusta. Mattainen koostumus levittyy helposti. Tuotetta voi käyttää varjostuksiin tai sitä voi sipaista isolla sudilla tuomaan väriä poskille. Kiireisten päivien pelastaja freesaa ilmeen heti. 34 e.

Lue myös:

Nämä ovat Metti Forssellin luottotuotteet

Nämä ovat Alexa Aavarinteen luottotuotteet

10 x kulttikosmetiikka, jonka hankit ulkomailta

kuvat Fabian Björk ja Linda Juhola
Tilaa Elle

Seuraa Elleä