Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kaupallinen yhteistyö

Metti Forssell paljastaa – näin saat upeat vaaleat hiukset!

19.09.2017

Vaaleat, hyväkuntoiset hiukset huomataan. Hiusten vaalennus on kuitenkin rankkaa hiuksille.

Elle.fi:n bloggaaja Metti Forssell, jos joku tietää, että hiusten vaalennus ja värjäys voivat olla hiuksille todella rankkaa. Vaalennetut hiukset vaativatkin erityisen huolellista hoitoa. Wellaplexin avulla voit nauttia hyväkuntoisista hiuksista – vaalennuksista ja värjäyksistä huolimatta.

Upeista hiuksistaan tunnettu Metti on aina ollut kiinnostunut hiuksista ja hiustenhoidosta. Vaaleat ja hyväkuntoiset hiukset eivät ole kuitenkaan itsestäänselvyys, sillä vaalennus ja värjääminen rasittavat Metinkin hiuksia. Metti antaa nyt vinkkinsä upeiden hiusten hoitoon.

– Minulla on luonnostaan paksut ja jouhimaiset hiukset ja pidän hiukseni mielellään pitkinä. Jotta hiukset pysyisivät mahdollisimman kauniina ja hyväkuntoisina, pidän niistä hyvää huolta. Hoidan hiuksiani laadukkailla, vaalennetuille hiuksille tarkoitetuilla tuotteilla ja tehohoidoilla, Metti kertoo.

wella

Metti Forssell – sain hiuksilleni tehohoitoa

Metti kokeili äskettäin uutta, kampaamossa tehtävää Wellaplex -hoitoa. Wellaplexin ainutlaatuinen teknologia auttaa korjaamaan hiusten sisäisiä sidoksia tehden katkeilevista, kuivista tai muuten huonokuntoisista hiuksista kiiltävät ja hyväkuntoiset. Hoidon jälkeen hiuksista tulee vahvemmat, joustavammat ja helpommin hallittavat.

– Vaikka hiukseni ovat paksut ja vahvat, en ehkä ollut ymmärtänytkään, kuinka vaurioituneet hiukseni todellisuudessa olivat kaikesta vaalentamisesta ja värjäämisestä. Wellaplex hoito toi tehokkaasti kosteutusta, ihanaa pehmeyttä, kiiltoa sekä lisävahvuutta hiuksiini, Metti paljastaa.

wella

Miten se toimii?

Wellaplexissä on Opti pH -teknologia, joka on sama kuin vaalennus- ja väriaineissa. Näin väritulos on aina optimaalinen eli kirkkaan vaalea ja Wellaplex- hoidon ainesosat tekevät hiuksista sileät ja kiiltävät, Hoitokäsittelyn voi tehdä myös ilman vaalennusta tai värjäystä, pelkkänä tehohoitona.

– Wellaplex-hoito tehdään kampaamossa. Siinä käytetään kolmea tuotetta, joista kahta laitetaan hiuksiin kampaajalla. Kolmatta tuotetta, joka tehostaa ja ylläpitää hoidon vaikutusta, käytetään kotona kerran viikossa. Helppoa ja tehokasta, Metti kiittelee.

wella

Miksi Wellaplex?

– Wellaplex sopii käytettäväksi värikäsittelyn tai vaalennuksen yhteydessä erityisesti silloin, kun hiukset ovat vaurioituneet.

– Hoito voidaan tehdä myös ilman värikäsittelyä, erillisenä tehohoitona vaurioituneille hiuksille.

– Wellaplex vähentää värjäyksen (erityisesti vaalennuksen) aiheuttamia vaurioita hiuksissa.

– Hoito vahvistaa katkeilevia hiuksia eli se sopii erityisen hyvin käytettäväksi silloin, kun halutaan kasvattaa hiuksia.

– Wellaplex suojaa hiuksia rakennekäsittelyn yhteydessä käytettynä sekä useita vaiheita vaativissa värimuutoksissa.

9 hiustenhoitovinkkiä viileille blondeille:

  1. Pese hiukset vaalennetuille hiuksille tarkoitetulla silver/hopeashampoolla, joka torjuu hiusten keltaisuutta ja pitää vaalennuksen kirkkaana.
  2. Muista hoitoaine jokaisen pesun jälkeen. Jos hiuksesi ovat lyhyet, suosi hiuksiin jätettäviä hoitoaineita.
  3. Jos käytät paljon hiustenkuivaajaa, suoristusrautaa tai kiharrinta, valitse muotoilutuotteita, joissa on lämpösuoja.
  4. Pese hiukset vain tarvittaessa. Liiallinen pesu kuivattaa hiuksia.
  5. Ota avuksi kuivashampoo. Sillä saat hiuksiin raikkaan tunteen ja tuoksun hetkessä – ilman pesua.
  6. Panosta laadukkaaseen hiusharjaan. Käsittele hiuksiasi hellävaraisesti.
  7. Hiustenhoitoon tarkoitetut öljyt ovat korppuhiusten pelastus. Kokeile!
  8. Anna hiuksillesi tehohoitoa hiusnaamion muodossa noin kerran viikossa.
  9. Älä unohda kampaajaa, vaikka kasvattaisitkin hiuksia. Kuivat latvat on hyvä leikata aika ajoin, niin hiukset pysyvät kauniina. Samalla voit ottaa Wellaplex -käsittelyn, joka palauttaa hiustesi elinvoiman!

 

Tilaa Elle

Seuraa Elleä