Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Sometähti Mariieveronica paljasti Ellelle luottomeikkinsä

13.11.2017

Sometähti ja radiojuontaja Mariieveronica eli Veronica 
Verho vinkkaa suosikkikosmetiikkansa.

Sivellinten aatelia

Jos minun pitää valita vain yksi meikki, valitsen poskipunan. Muuten kasvoni näyttävät punakan kalpeilta. Sopivaa poskipunasivellintä etsin pitkään, kunnes löysin NYX Professional Makeup -sarjan meikkivoidesiveltimen. Se on juuri sopivan jäykkä muttei silti karhea. 23 e.

Tehty kissarajauksiin

Olen käyttänyt linereita siitä asti, kun aloin yläasteella meikata. Siitä huolimatta rajauksistani tulee aina eripariset. Nyx Professional Makeup -sarjan Epic Ink Liner on tarkin koskaan kokeilemani, ja se myös kestää iholla todella hyvin. 12 e.

Kiilto kuriin

Kun ostin Benefitin The Porefessional Face Primerin, ymmärsin heti, mitä varten primeria käytetään. Moussemainen koostumus tekee ihosta silkkisen, saa meikin kestämään ja pitää kiiltelyn poissa. 26 e.

Skippaa meikkivoide

Huomasin vloggaaja Mansikan käyttävän MACin Pro Longwear Concealer -peitevoidetta ja ostin sen itselleni. Se osoittautui todella peittäväksi mutta silti kevyeksi. En käytä juuri koskaan meikkivoidetta: riittää että levitän tätä silmien alle, silmäluomille ja leukaan. 26 e.

Äidin kätköistä

L’Oréal Paris’n Brow Plumper -kulmakarvamaskaran löysin äitini meikkipussista. Olen pitkään etsinyt kulmageeliä, joka oikeasti pitää karvat paikoillaan, ja tämä todella jähmettää ne. Samalla se antaa kivan sävyn enkä tarvitse edes kulmakynää. 9 e.

Lue myös:

Nämä ovat Alexa Aavarinteen luottotuotteet

Nämä ovat Metti Forssellin luottotuotteet

Tubetähti Mariieveronica: ”En enää vertaa itseäni muihin”

kuva Fabian Björk
Tilaa Elle

Seuraa Elleä