Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kynsiguru paljastaa kevään it-sävyt

16.03.2017

Keväällä nähdään linjakasta väriblokkausta, hiekkaisia nuden sävyjä ja täyteläistä acai-marjan violettia.

Elle tapasi kynsitaiteilija Rita Remarkin, joka työskentelee Essien pääkouluttajana ja julkkismanikyristinä maailmankuuluille muotisuunnittelijoille.

Remark paljastaa tulevan jättitrendin: pinkit kynnet.

”Vuosi sitten minua ei oltaisi nähty hennonpinkeillä kynsillä. Nyt minulla on pakkomielle näihin.”

Remark itse ajattelee, että pehmeän pinkit kynnet ovat räväkkäämmät kuin mustat kynnet. Värikkäät kynnet tuovat nimittäin mukanaan pientä riskiä ja vaativat sitoutumista. Kylmän ja hyper-feminiinisen pinkin käyttäminen vaatii rohkeutta etenkin, jos on tottunut käyttämään mustaa.

 

”Pinkkiä on nähty nyt muotiammattilaisilla kaikkialla maailmassa – muodissa, designissa, sisustustavaroissa ja nyt myös kynsissä.”

 

Keväällä kynsissä porskuttavat vielä yksinkertaiset sävyt, kuten musta ja valkoinen, mutta käytännölliset harmaat sävyt ovat ”uusi nude”. Oikea nuden sävy antaa saman vaikutuksen kynsiin kuin stiletto-korkokengät sääriin. Neutraalit ja hiekkaiset sävyt puhkeavat kukkaan kesään mennessä.

 

Lue myös: Kynsiguru kertoo, miten glitterlakat irtoavat kiireessä

 

Milloin tiettyä sävyä voi alkaa kutsua trendiksi? Remarkin mukaan sitä, että lakkauksen näkee näytöksissä yli kolme kertaa, voi pitää merkkinä uudesta kynsi-hypestä.

”Täyteläisen violetin sävyistä Essien soulmate-kynsilakkaa nähtiin muotiviikoilla noin viisi kertaa. Muotisuunnittelija Michael Costello kuvaili New York muotiviikoilla sävyä acai-marjan kaltaiseksi.

Remark vinkkaa, että selväpiirteinen väriblokkaus tulee olemaan myös iso juttu. Se tarkoittaa kontrastisten värien ristikkäin lakkaamista.

Kyseinen linjakas kynsitrendi on uskalias olematta liian levoton. Raikkaalla lakkauksella muokataan vanhaa klassikkoa, ranskalaista manikyyriä.

 

Selväpiirteinen väriblokkaus muokkaa vanhaa klassikkoa, ranskalaista manikyyriä.

 

Lue myös nämä:

Mietitkö geelilakkausta kynsiin? Tässä 4 vaihtoehtoa

Näin luot tyylin jossa on oikeasti asennetta

Supertrendikäs popsii nyt nutrikosmetiikkaa – tiedä nämä 8 asiaa siitä!

Teksti
Kuvat Essie
Tilaa Elle

Seuraa Elleä