Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tässä ovat parhaat peitevoiteet – katso Ellen 5 suosikkia!

18.07.2017

Elle testasi suosituimmat peitevoiteet. Lue, mikä meikeistä taltuttaa juuri sinun ihosi tummat renkaat!

 

Nuorelle iholle sopiva peitevoide: NYX Professional Makeup Concealer Wand. 13 sävyä. 8 e.

Testijoukon yllättäjä levittyy ihanasti ja sisältää yllättävän paljon pigmenttiä hintaansa nähden: se peittää silmänalusten lisäksi pikkunäpyt. Pieni määrä riittää, mikä kielii melko ammattimaisesta tuotteeseen. Lopputulos kestää tarkastelua jopa studiovaloissa. Erityisen passeli 
normaalilla tai rasvoittuvalle nuorehkolle iholle.

Kuivanaamalle: Dior Fix It Colour. 4 sävyä. 43 e.

Rasvainen koostumus on nappivalinta kuivalle, aikuiselle iholle. Keskiosan väritön massa toimii primerin tavoin, joten tätä voi käyttää myös huulten pohjustukseen. Loistava punoittavien nenänpielten peittämiseen. Perusbeigen lisäksi valikoimassa on värivirheitä neutraloivat keltainen, vihreä ja aprikoosi. Puikko tosin ei ole käytössä hygieenisin.

Toimituksen suosikki!

Ammattilaatua: Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer. 11 sävyä. 25 e.

Tässäpä peiteväri, joka kelpaa myös ammattimeikkaajille koostumuksensa, pysyvyytensä ja sävyjensä puolesta. Niin ohut ja liukuva etenkin siveltimellä levitettynä, että sitä voi suositella myös yli 50-vuotiaalle. Kovin paljon parempaa on markkinoilta vaikea löytää; sellainen on korkeintaan legendaarinen Make Up For Everin Ultra HD Concealer.

Takuuvarma peitevoide: Smashbox Studio Skin 24 Hour Concealer. 10 sävyä. 25 e.

Huippuhyvä, ohut koostumus tarjoaa takuuvarmaa peittoa ja erottuu testijoukosta edukseen yhdessä Urban Decayn kanssa. Tätäkin uskaltaa suositella myös haastavalle, elämää nähneelle silmän-ympärysiholle. Muistuttaa hoitavuudessaan jopa hieman seerumia ja sopii siksi hyvin kuivalle iholle.

Valoa kasvoille: Bare Minerals Bare Skin Complete Coverage Serum Concealer. 6 sävyä. 43 e.

Ruotsissa ja Jenkeissä supersuositulla sarjalla on mineraalimeikiksi harvinainen nestemäinen peiteväri. Luonnolliset mineraalit heijastavat valoa, minkä ansiosta tuote muistuttaa jopa hieman valokynää. Ei siis paras näppyjen piilotteluun, mutta tummien renkaiden peittoon nätisti levittyvä koostumus on hyvä.

Vinkki! Kun valitset ohuen, ihoon sulautuvan peitevoiteen, levitä se meikkivoiteen päälle. Rasvoittuvan tai suurihuokoisen ihon peiteaineen on oltava paksumpaa tavaraa, ja sen voi töpötellä meikin alle.

 

Lue myös:

Hyvä ja halpa meikkivoide, tässä parhaat alle 10 eurolla

15 keinoa piilottaa juhlaväsymys

Tämä kasvonaamiosarja hoita räätälöidysti ihon eri alueita

Teksti
Kuvat Fabian Björk
Tilaa Elle

Seuraa Elleä