Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Hyvä ja halpa meikkivoide – tässä parhaat alle 10 eurolla

01.06.2017

Valitsimme viisi parasta meikkivoidetta alle kympin budjetille.

Heleä iltameikki: Maybelline Fit Me! Matte + Poreless -meikkivoide. 6,90 e.

Nyt se on todistettu: mattakin voi olla heleää. Iho näyttää melkein virheettömältä – kuin suoraan Hollywood-kaunottaren iltameikistä. Vaikka meikkivoide on matta, se asettuu kauniisti kuivallekin iholle. Sävyjä on myös kaikkein vaaleimmalle iholle. Tämä yllättää jopa meikkitaitelijan: eroa ammattituotteisiin on vaikea erottaa.

Aikuiselle naiselle: Miyo Long Lasting Beauty Foundation. 5,90 e.

Joukon yllättäjä on tämä puolalainen vähemmän tunnettu meikkimerkki. Vesipohjaisen koostumuksensa vuoksi sitä saa lisätä iholle normaalia enemmän, mutta tulos on juuri se paljon toivottu ’oma iho, mutta parempi’. Meikkivoide antaa ihon hengittää eikä asetu juonteisiin tai ihon kuiviin kohtiin. Sopii normaalille ja kuivalle iholle.

Kaunista kuulautta: Wet n Wild Cover All Cream Foundation. 7,80 e.

Hieman geelimäinen koostumus saattaa tuntua tahmealta, mutta se tasoittaa kevyesti ihon virheet. Kasvot näyttävät kosteutetuilta koko päivän, mutta eivät kiillä. Vaaleimpien sävyjen puuttuminen ei haittaa, koska tämä kuulas meikkivoide on loistava vaihtoehto kesän meikkipussiin. Jopa aikuisen naisen kannattaisi kokeilla tätä nuorempien suosimaa merkkiä.

Runsasta peittävyyttä: Essence Camouflage 2in1 Make-Up & Concealer. 4,70 e.

Kyseessä on nimensä mukaisesti todella peittävä tuote ilman maskiefektiä. Pienen budjetin shoppaaja varmasti arvostaa sitä, että tämä peittää myös tummat silmän-aluset. Yllättävän edullinen tuote pysyy paikoillaan melko hyvin koko päivän, mutta täydellistä meikkivoidetta etsivien kannattaa tehdä toinen valinta.

Nuorelle iholle: Nyx Stay Matte But Not Flat Liquid Foundation. 8,90 e.

Tätä meikkivoidetta voi kerrostaa, ja siksi se sopii loistavasti normaalin ihon arki- ja juhlameikkiin. Ohuella kerroksella tulos on kuulas, ja peittävyyttä voi lisätä sitä tarvitseviin kohtiin. Ikävä kyllä kuiva iho ei tule pitämään tästä, koska se tarrautuu kuiviin kohtiin. Rasvaiselle iholle se voi tuoda ikävää kiiltoa t-alueelle.

 

Vinkki! Levitystekniikka on avain kuulaaseen meikkipohjaan. Käytä littanaa meikkivoidesivellintä, lisää ohut kerros ja 
tasoittele iho vielä kostutetulla Beauty Blender -sienellä.

 

Lue myös:

Moderni nudemeikki on kevään tärkein meikkityyli

Testissä 5 tyynymeikkivoidetta – katso mikä oli toimituksen suosikki!

Näin teet kestävän ja kuulaan meikkipohjan

 

Teksti
kuvat Fabian Björk
Tilaa Elle

Seuraa Elleä