Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Hunaja elvyttää talven koetteleman ihon – katso 5 ihaninta tuotetta

13.03.2017

Hunaja on ihonhoidon moniottelija: se kosteuttaa, kirkastaa ja ravitsee talvi-ihon.

Burt’s Beesin kermainen Honey & Grapeseed Hand Cream pehmentää karheat kädet hunajalla, greipinsiemen-uutteella ja makadamiapähkinällä. Laita yöpöydälle ja rasvaa kädet ennen nukkumaanmenoa. Hinta 14 e.

Huulet kuivuvat ja jopa halkeilevat -kylmyydessä. Sivele niille kosteutta hunajaa sisältävällä Clarinsin Instant Light Lip Comfort Oil -huuliöljyllä. Saat samalla ihanan killon. Hinta 20 e.

Luonnonkosmetiikkamerkki Tata Harperin Honey Blossom Mask -naamio sisältää superkosteuttavaa raakahunajaa. Se tarkoittaa, että hunaja on kerätty pesästä varhaisessa vaiheessa. Naamio suorastaa sulaa kuivalle iholle. Vartin jälkeen peilistä katsoo selvästi pehmeämpi ja kirkkaampi naama. Hinta 65 e.

Guerlainin Abeille Royale Daily Repair -seerumissa on hunajan lisäksi mehiläisuutetta, joka ravitsee ihoa ja jonka luvataan ennalta-ehkäisevän sen ikääntymistä. Vesimäisen ohut seerumi tuntuu kasvoilla ylellisen kosteuttavalta. Hinta 140 e.

Kiehl’sin Pure Vitality Skin Renewing Cream -kasvovoide kosteuttaa ja hoitaa ihoa kahden raaka-aineen voimin: Uuden Seelannin tumman manuka-hunajan ja korealaisen punaisen ginsengjuuren. Hinta 59 e.

Lue myös:

Tropiikki työpöydällä – katso 6 parasta kasvosuihketta!

10 tapaa: päivitä kauneusrutiinit

Joko olet kokeillut raakakosmetiikkaa?

teksti Saara Ritvos
kuva Fabian Björk
Tilaa Elle

Seuraa Elleä