Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Kaupallinen yhteistyö

Tiesitkö, että vanha hiustenkuivaajasi saattaa pilata hiuksesi?

24.11.2017

Moni satsaa kalliisiin hiustenhoitotuotteisiin, mutta samalla pilaa hiuksensa vanhalla, hiuksia polttavalla hiustenkuivaajalla. Milloin sinä olet hankkinut föönisi?

Monessa taloudessa käytetään vuodesta toiseen samaa vanhaa hiustenkuivaajaa – siitäkin huolimatta, että fööni on tehoton ja se polttaa hiukset tehden niistä kuivat ja kiillottomat. Kun hiuspohja huutaa avuksi jäitä, on aika lähteä fööniostoksille.

babyliss hiustenkuivaaja

Säästöä väärästä kohteesta

Kuinka vanha sinun hiustenkuivaajasi on? Viisi vuotta? Yli kymmenen? Vanhanaikaisia hiustenkuivaajia käyttävät myös naiset, jotka muuten satsaavat kauneudenhoitoon ja kauneudenhoitotuotteisiin satoja euroja vuodessa. Vaikka he ovat erityisen tarkkoja hiustenhoitotuotteistaan, saattavat he samalla käyttää fööniä, joka huonontaa heidän hiuslaatuaan.

Pahimmillaan vanhan föönin liian kuuma ilmavirta kuivattaa ja haurastuttaa hiuksia. Kun hiuskuitu menee rikki, valo ei enää taitu hiuksen pinnasta. Hiuksista häviää kiilto ja niistä tulee elottomat.

 

Hiustenkuivaaja saattaa olla halvempi kuin juuri kampaamosta ostettu shampoo.

 

BaByliss Paris on tuonut markkinoille uudenajan Digital Sensor -hiustenkuivaajan. Digitaaliseen tunnistimeen perustuvan teknologian avulla se mukauttaa kuivaajan ilmavirran lämpötilan käyttötarkoituksen ja hiustyypin mukaan. Vakiolämpö (70 C) kuivaa hiuskuitua säästäen. Hiukset säästyvät lämmön aiheuttamilta vaurioilta ja näyttävät terveemmiltä.

Digital Sensor onkin vastaus naisille, jotka haluavat satsata huippulaatuiseen hiustenhoitoon. Se on tehty heille, jotka arvostavat teknologian kehityksen tuomia hyötyjä kauneudenhoidossa.

Vinkki: BaByliss Digital Sensor -sarjan tuotteet ovat loistava joululahjaidea naisille.

Markkinoiden tehokkain hiustenkuivaaja

Hiusten kuivaamisessa ja muotoilussa tehot tulevat tarpeeseen. Mitä nopeammin ja tehokkaammin fööni kuivaa hiukset, sitä helpompaa hiusten muotoileminenkin on. Pidempi kuivaus- ja muotoiluaika saa hiukset tuntumaan vain karheammilta.

BaByliss Digital Sensor 6500 E -hiustenkuivaajan digitaalimoottorin 208 km/h -puhallusteho on markkinoiden voimakkain. Se vähentää kuivaamiseen menevää aikaa jopa yli 30 prosenttia. Varsinkin aamuisin jokainen säästetty minuutti on tärkeä.

Lue myös bloggaaja Metti Forssellin kokemukset BaByliss Digital Sensor -kuivaajasta.

Muotoile kuin ammattilainen

Hiusten muotoilu, varsinkin kiireessä, on joskus ylivoimaisen haastavaa. Digital Sensor tekee hiusten muotoilemisesta helpompaa kolmen mukana tulevan lisäosan ansiosta. Kuivauspää, suoristuspää ja diffuusori varmistavat ammattimaisen lopputuloksen. Diffuusori sopii kiharien hiusten lisäksi myös suorille hiuksille. Se levittää ilmavirran laajemmalle alueelle ja tuo kampaukseen lisää volyymia ja ryhtiä.

Automaattisesti suuttimen mukaan säädettävä ilmavirta sekä kuivaajan ionitekniikka saavat aikaan optimaalisen lopputuloksen. Ionisoitu ilmavirta vähentää myös hiusten sähköisyyttä ja tekee niistä kiiltävämmät. Kun muotoilun vielä viimeistelee kylmäpuhallintoiminnolla, saa tyylistä koko päivän kestävän.

babyliss hiustenkuivaaja

Satsaa käyttömukavuuteen

Hiustenkuivaajissa on todellakin eroja ja fööniostoksilla kannattaakin kiinnittää huomiota laiteen tehon lisäksi myös ergonomiaan. Käyttäjämukavuus on elintärkeää laitteessa, jota joutuu kannattelemaan käsissään – varsinkin, jos se on käytössä monta kertaa viikossa. Digital Sensorin parhaita puolia ovatkin sen keveys (612 grammaa) sekä loistavan liikkuvuuden takaava johto (2,8 metriä). Pistorasian ja peilin ei tarvitse enää olla vierekkäin!

BaByliss Digital Sensor -sarjan muut uudet hiustenmuotoilulaitteet ovat:
Digital Sensor -suoristusrauta
Digital Sensor -kiharrusrauta
Digital Sensor -hiustenmuotoilija

BaByliss Digital Sensor -hiustenmuotoilulaitteita myy Suomessa Gigantti.

Tilaa Elle

Seuraa Elleä