Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

6 x Helsingin paras kauneushoitola

22.03.2016

Kaipaatko hemmottelua? ELLEn toimitus valitsi kuusi suosikkiaan Helsingin kauneushoitoloista.

Boulevard-spa

Helsingin paras kauneushoitola: Boulevard Beauty

Kenelle: Luksusta hakevalle

Maantasolla sijaitseva hoitola on hiirenhiljainen, vaikka se on vilkkaan kävelykadun toisessa päässä. Valkoinen sisustus ja kynttilät toivottavat tervetulleeksi ylellisyyden maailmaan. Hoidot tehdään takahuoneessa, jossa saa maata hoitopedillä lämpimän peiton alla rauhallisen musiikin soidessa taustalla.

Sisleyn ihonhoitotuotteilla tehtävä kasvohoito on hemmottelua parhaimmillaan. Hoitajan otteet ovat varmat mutta niin lempeät, että hoidon aikana on helppo nukahtaa. Palvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa, ja mikä tärkeintä – iho näyttää heti hoidon jälkeen paremmalta kuin ennen hoitolaan menoa. Ulos kehtaa siis lähteä meikittäkin.

Iso Roobertinkatu 33

Mainos alkaa
Mainos päättyy

www.blvd.fi

Jolie-spa

Helsingin paras kauneushoitola: Jolie

Kenelle: Ekonautiskelun ystävälle

Ydinkeskustassa sijaitseva Jolie on ihana hiljentymiskeidas. Hoidoissa käytetään ainoastaaan lekosertifioituja hoitolasarjoja, kuten Patykaa, jota Jolie tuo Ranskasta Suomeen. Hoitolan yläkerta on raikkaan valoisa, mutta alakerrassa odottaa pehmeä kynttilän valo ja rauhoittava musiikki. Hoitomenyyssä on kasvo- ja vartalohoitojen lisäksi muun muassa sokerointia ja mikroneulausta.

Jolie Spalla on myös oma liike, jossa se myy luonnonkosmetiikkaa. Se sijaitsee hoitolan lähellä, osoitteessa Uudenmaankatu 26.

Huomio, että maksu ainoastaan pankki- tai luottokortilla.

Kalevankatu 17 B

www.jolie.fi

Living-Day-Spa

Helsingin paras kauneushoitola: Living Day Spa

Kenelle: Kun sinulla on kunnolla aikaa nautiskeluun

Hoitolaan kuljetaan hotelli Tornin sisäpihan kautta. Ihan kuin astuisit omakotitalon pihalle. Tyylikkään pelkistetty sisustus ja ystävällinen palvelu saavat olon tuntumaan erityiseltä. Varaa tarpeeksi aikaa: ennen hoitoa voit istahtaa pehmeään nojatuoliin nauttimaan rauhassa kupillisen teetä ja käydä rentoutumassa pienessä saunassa. Sitten voit siirtyä hoitohuoneeseen kotimaisen Balmuirin pehmoiseen kylpytakkiin kietoutuneena.

ELLE suosittelee australialaisen luonnonkosmetiikkasarja Jurliquen tuotteilla tehtävää kasvohoitoa, joka on paitsi tehokas myös hyvin hemmotteleva.

Yrjönkatu 28

www.livingdayspa.fi

Helsingin paras kauneushoitola_Rebel

Helsingin paras kauneushoitola: Rebel Helsinki

Kenelle: Todelliselle kauneusfriikille

Rebel Helsinki on uusi tulokas Helsingissä. Sairaanhoitaja Reija Lommin kauneushoitola tarjoaa muun muassa pistoshoitoja, mesoterapiaa, kestopigmentointia, microblading kulmamuotoilua, täyteainehoitoja ja kemiallisia kuorintoja. Meikkaajana tunnettu Lommi on koulutukseltaan sairaanhoitaja.

Hoitola sijaitsee kauniin vanhan talon kolmannessa kerroksessa, joten saat olla rauhassa ja myös piilossa katseilta. Hoitola on täydellinen rentoutumispaikka kauneusfriikille.

Fabianinkatu 4 b 15

www.rebelhelsinki.fi

Helsingin-paras-kauneushoitola_Lupaus

Helsingin paras kauneushoitola: Ihohoitola Lupaus

Kenelle: Luonnonmukaista tehoa kaipaavalle

Ihohoitola Lupaus on kompakti yhden huoneen paikka. Hoitokokemus on mietitty jokaista yksityiskohtaa myöten: huone on kauniisti sisustettu, asiakas kiedotaan kaŝmirsaaliin ja Lapuan Kankurien pellavapyyhkeeseen, vettä saa kauniista keramiikkamukista. Keraamiset hoitoastiat ja aromalyhdyt on suunniteltu vain hoitolaa varten.

Hoitolassa yhdistyy hemmottelu ja vahva ihonhoito-osaaminen: omistaja on taustaltaan farmaseutti, joka on kouluttautunut Cidesco-, SKY- ja Dr. Hauschka -kosmetologiksi.

Täällä tulee olo, että ihoa hoidetaan osana kokonaisuutta.

Ratakatu 11-13

www.ihohoitolalupaus.fi

Helsingin-paras-kauneushoitola_Liinu

Helsingin paras kauneushoitola: Liinu’n Organic Beauty

Kenelle: Persoonallisuutta arvostavalle

Kalliossa sijaitseva kauneushoitola tarjoaa laadukkailla luonnonkosmetiikkasarjoilla, kuten de Mamielilla, May Lindstromilla ja Kypriksellä tehtäviä hoitoja. Kasvohoidon yhteydessä toteutetaan aina myös shiatsuhieronta kasvoille sekä vartalolle. Valittavana ei ole suurta määrää hoitoja, vaan tarkoitus on, että hoito räätälöidään tuotteiden ja tekniikoiden avulla juuri sinulle sopivaksi.

Hoitola on pieni ja intiimi. Sen tunnelma on hyvin kiireetön; tuntuu, että sinulla on käsissäsi kaikki maailman aika. Hemmottelua parhaimmillaan.

Fleminginkatu 8

www.liinun.fi

Lue myös:

Helsingin parhaat kampaamot

10 tapaa: päivitä kauneusrutiinit

Päivitä juhlalookkisi ja kopioi nämä muotinäytöksistä tutut tyylit

 

 

Teksti
Kuvat Tommi Mäntysalo ja hoitolat
Tilaa Elle

Seuraa Elleä